Beşiktaş'tan Avcı açıklaması! 'Kontrat...'

Beşiktaş yöneticisi Ahmet Ürkmezgil, teknik direktörlük görevine gelmesine kesin gözle bakılan Abdullah Avcı için bir açıklama yaptı.

Beşiktaş'tan Avcı açıklaması! 'Kontrat...'
Beşiktaş'tan Avcı açıklaması! 'Kontrat...'
GİRİŞ 30.05.2019 19:22 GÜNCELLEME 30.05.2019 19:29
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ahmet Ürkmezgil'in TRT Spor'a yaptığı Abdullah Avcı açıklaması şu şekilde:

 

 

"Abdullah Avcı ile bir takım görüşmelerimiz var. Olumlu seyrediyor. Atılmış bir imza yok. Kesinleşmiş bir şey yok. O noktaya gelince kulübümüz açıklama yapacak. Kendi hocamızın mukavelesinin tarihi bu akşam bitiyor. Dolayısıyla birkaç gün içinde olay netlik kazanır. Büyük takımda olmayı her hoca ister. Abdullah Avcı'nın heyecanı da olacaktır. Avcı ile kontrat detayları konuşulmadı. Bu detayları konuşacağız birkaç gün içinde. Aşılmayacak meseleler değil. Başakşehir ile ilgisini kesmesini bekledik."

"ABDULLAH AVCI İLE 3 YILLIK KONTRAT"

Ahmet Ürkmezgil, "Kendi yönetim süremiz 3 yıl olduğu için Abdullah Avcı ile büyük bir ihtimalle 3 yıl olarak kontrat tecelli edecektir." açıklamasını yaptı.

Ürkmezgil: "Abdullah Avcı ile yardımcı hocaları, ekibi ile ilgili konuşacağız. İlla olmasını istediği isimler olacaktır. Bizden kalmasını istediğimiz insanlar vardır. Rahatlıkla konuşarak hallederiz." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

YORUMLAR 2
  • arslan 4 yıl önce Şikayet Et
    abdullah hoca başakşehirde daha başarı olur. çünkü bjk de karışan çok olur. büyük takım ağırlığını kaldıramaz.10. haftada yada devre arasında gönderirler.başakşehirde kalmalı başarılara devam etmeli.
    Cevapla
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Sanki Beşiktaş yönetimi halen Şenol Güneşin kalmasından yana Abdullah hocada değerli bir isim ama Şenol Güneş takımı iyi tanıdığı için yönetim kalmasından yana gibi duruyor.
    Cevapla