HENDEK’TE YARIYIL KARNELERİ DAĞITILDI

Hendek’te 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı ilk yarıyılını tamamlandı. Hendek’te 15 bin 560 öğrenci için son ders zili çaldı ve karne heyecanı ile iki hafta sürecek sömestre tatili başladı.

HENDEK’TE YARIYIL KARNELERİ DAĞITILDI


Hendek’te 15 bin 560 öğrenci bugün karne aldı ve 6 Şubat Pazartesi gününe kadar devam edecek olan yarıyıl tatili başladı. Yarıl yıl tatili için Noksel İlkokulu'nda karne töreni düzenlendi. Törene Hendek Kaymakamı Orhan Burhan, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü,  Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, Halk Eğitim Müdürü Necati Tan, öğrenciler ve veliler katıldı. Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, tatil süresince öğrencilerin dinlenerek zinde bir şekilde ikinci yarı yıla başlayacaklarını söyledi.

Tören öncesi protokol sınıfları gezerek öğrencilerin karneleri verdi. Kızılay ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen yardım kampanyasında en büyük bağışı yapan Noksel İlköğretim Okulu’na teşekkür belgesi verildi. Kaymakam Orhan Burhan, teşekkür belgesini Okul Müdürü İsmail Alçorba’ya vererek tebrik etti.

Törende bir konuşma yapan Okul Müdürü İsmail Alçorba, bugün itibariyle bir dönemin daha sonuna geldiklerini ifade ederek “ Bugün alınan karneler öğrencilerimizin bir dönem boyunca okul yaşantılarında gösterdikleri performansın değerlendirilmesi olacaktır. Elbette bir insanın değeri rakamla ölçülemez, ancak alacağınız karneler, sizin emeklerinize biçilmiş birer karşılıktır. Diyerek öğrencilere şöyle seslendi: 

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2017, 15:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184