GELECEĞİN ŞAMPİYONLARI DİPLOMALARINI ALDI

Hendek Spor Salonu’nda yapılan törene, 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Baylan, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, Türkiye Karate Federasyonu Başkan Vekili Meydan Kobaş, Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Yaşar Zımba, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Yılkın, Dünya ve Avrupa Şampiyonu Haldun Alagaş, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, sporcular ve aileler katıldı.

Diploma töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Törende 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci ve Türkiye Karate Federasyonu Başkan Vekili Meydan Kobaş, birer selamlama konuşması yaptı.

Aileler çocuklarının sevinçlerine ortak oldu

Konuşmaların ardından, bir üst kuşağa terfi eden 250 sporcu diploma aldı. Geçtiğimiz günlerde yapılan kuşak terfi sınavında, 33 sporcu sarı, 40 sporcu turuncu, 37 sporcu mavi, 85 sporcu da kahverengi ve 55 sporcu da siyah kuşağa terfi etmişti. Diploma töreninde aileleri de çocuklarını yalnız bırakmayıp, sevinçlerine ortak oldu. Çocuklar diplomalarını protokol üyelerinin elinden aldı.

Geleceğin şampiyonları yetişiyor

Hendek Belediyesi Karate Kulübü Antrenörü Nurkan Kayacık, programa katılarak kendilerini onurlandıran protokol üyelerine ve katılım sağlayanlara teşekkür ederek, geleceğin şampiyonlarını yetiştirmeye devam edeceklerini söyledi.