İlçe Merkezinde bir çok noktada yoğun olarak kullanılmakta olan bağlantı ve mahalle yollarında yer alan parkeler , asfaltlar bozularak çukurlar oluşturmuştu. Çukurları tespit eden ekipler dün itibariyle çalışmalara başladılar.

Kemalpaşa Caddesi üzerinde bulunan ve adeta köy yolunu aratmayan şehir merkezi yoluna ilk kazma dün vuruldu. Eski Kadın Pazarı istikametine doğru ilerleyen yolun çöken kısımları ekiplerce sökülerek tesviye ve gönyelerine alınarak yeniden döşendi. Çevre esnafı uzun süredir bozuk olan yolun yapılmasına oldukça sevindi.

Hendek Meydanında yer alan Büyük Cami çevresinde yol üzerinde bulunan çukurların asfalt yamalarıyla giderilmesi yanı sıra bölgede düzenlenmesi süren bağlantı yollarında çalışmalar gerçekleştiriliyor. 

Güçlü bir belediyenin ilçe çarşı merkezini ihmal etmediği için ve yapmış oldukları düzenlemelerden dolayı çarşı esnafı sevindi.

Hendek ilçe Esnafı ilçe Merkezindeki trafik ve park sorunun giderilmesini konusundaki disiplinsiz parklanmalarla ilgili çözüm beklerken, kaldırımdaki yaylar kaldırım işgallerinin engellenmesi ve yaptırımları konusunda çözüm bekliyor...