HENDEK’Lİ YÜZÜCÜ KÜÇÜK BEŞ DALDA ŞAMPİYON

Sakarya Altınkulaç Yüzme Kulübü sporcusu Hendek’li Reyhan Betül Küçük Ankara Etlik Olimpik yüzme havuzunda düzenlenen İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonasında 5 ayrı dalda şampiyon olarak büyük takdir topladı.

HENDEK’Lİ YÜZÜCÜ KÜÇÜK BEŞ DALDA ŞAMPİYON


Ankara Etlik olimpik yüzme havuzunda düzenlenen Yüzme Türkiye şampiyonasında 16 yaşında ki Hendek’li yüzücü Reyhan Betül Küçük 50-100-200 Kurbağa ve 50 -100 Serbest yüzme dalında 5(beş) ayrı dalda Türkiye şampiyonu olarak büyük başarıya imza attı.

Sakarya Altınkulaç Yüzme Spor Kulübünden yapılan açıklamada “Sporcumuz Reyhan Betül Küçük 50-100-200 Kurbağa ve 50 -100 Serbest yüzme dalında 5(beş) Türkiye Şampiyonluğu ve //Deaflympics (işitme) Olimpiyat Oyunları//5 (beş) dalda Olimpiyat Barajı geçmiştir. Sporcumuz Temmuz ayında Samsun’da yapılacak Deaflympics (işitme)Olimpiyatlarında Ülkemizi temsil edecektir. Sporcumuzu kutlar ve başarılarının devamını dileriz” ifadelerine yer verildi.

İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları’nın (2017 Deaflympics) Temmuz ayında Samsun’da düzenleneceğini söyleyen Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Yakup Ümit Kihtir, "Bu kapsamda iki yıl aradan sonra yeniden Türkiye Yüzme Şampiyonası yapıyoruz. Olimpiyatlarda sporcularımızın en iyi seviyeye çıkmasını amaçlıyoruz. Samsun’daki organizasyonda Reyhan Betül Küçük’ten madalya beklediklerini dile getirdi.

Türkiye şampiyonu olan ve büyük başarıya imza atan Reyhan Betül Küçük Temmuz ayında Samsun’da düzenlenecek olan Olimpiyat şampiyonasına katılacak.


Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2017, 16:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
yezda yağmur bayram
yezda yağmur bayram - 6 yıl Önce

çok elgüz

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184