Hendekli Taraftarlar Maça Kilitlendi

Hendekspor’lu taraftarlar kahvaltı programında bir araya geldi.

Hendekli Taraftarlar Maça Kilitlendi


Hendekspor’lu taraftarlar, Hendek Çukur Grubu ve Taraftar Liderlerinin düzenlediği kahvaltı programında bir araya geldi.

Bayraktepe Tesislerinde düzenlenen kahvaltı programına Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendekspor Başkanı Adil Karabulut, Hendek Çukur Grubu Üyeleri, Taraftar Liderleri ve taraftarlar katıldı.
Birlikte kazanacağız

Kahvaltı programında taraftarlar ile bir araya gelen Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendekspor’u sahiplenip bu organizasyonla tribünde yapılması gerekenleri düşünmek ve iş birliği yaptığınız için öncelikle hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlerden önce kulüpte sporcularımız ve Yöneticilerimizle buluştuk. Kendileri inanmışlar, gerçekten bu maçı almak için motivasyonları yüksek. Maçı kazanacaklarına dair inançları oluşmuş durumda. Tüm teknik şartlar, maddi manevi tüm imkanlar sunulmuş durumda. Eksiğimiz yok fazlamız var. Gücümüzün farkındayız, tek eksiğimiz taraftarlar ile ilgili birliktelikti ve bugün sizler bu eksikliği tamamladınız. Sizlerden ricamız takımımızı sahada maç boyunca yalnız bırakmayalım. Tezahürat en üst seviyede ama organizasyonlarımızı da takımımıza zarar vermeyecek şekilde yapalım. Saha içerisine hiçbir şey atmayalım. Küfür zaten bize yakışmaz. Hendek’in takımını nasıl sahiplendiğini görsünler, Hendek taraftarlarının asaletini, saygısını ve hürmetini hissetsinler. Bizler sadece takımıza destek verelim, bize yakışan şekilde davranalım. Diğer taraftarlarımızın hata yapmalarını da engelleyelim. Bu anlamda Hendekspor’u sahiplenen hem kulübümüz Yöneticilerimize ve siz taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bugün maçtan sonra mutlu bir şekilde stattan ayrılalım. Bu başarı Hendek Belediyesi’nin, Hendekspor Kulübünün başarısı değil hepimizin başarısı olacak. Sakarya bunu hak ediyor, Hendek bunu hak ediyor. Sakaryaspor’dan sonra Profesyonel Ligde oynayacak olan takım, 3. Ligde oynayacak olan takım Hendekspor olacak buna inanıyoruz. İnşallah Birlikte kazanacağız diye konuştu.
Galibiyete odaklandık

Taraftar grupları adına konuşan tribün liderlerinden Selman Özkılınç, bugüne kadar taraftarlarımıza maddi manevi verdiğiniz desteklerden dolayı kardeşlerimiz adına bizlerde teşekkür ediyoruz. Bizimde inancımız bu maçta galibiyet, galibiyetten başka hiçbir şey düşünmüyoruz. Bunun nezdinde futbolcu kardeşlerimize de inanıyor ve güveniyoruz. İnşallah maç sonunda 3 puanı alarak zirvenin ortağı olacağımıza yürekten inanıyoruz diye konuştu.
Kahvaltı programının ardından Hendekspor Kulüp binasına giden Hendekspor’lu taraftarlar, karşılaşmanın oynanacağı Hendek Atatürk Stadına Futbolcularla birlikte tezahüratlar eşliğinde gelecekleri öğrenildi.


Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2020, 12:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184