Amasya’da Hendek Rüzgarı


03-04 Mart tarihleri arasında Amasya’da düzenlenen 15-16 yaş grubu Okul Sporları Grubu Bölge Şampiyonası’nda, Hendekli güreşçiler, aldıkları şampiyonalarla turnuvaya damgasını vurdu.

Hendek Güreş İhtisas Kulübü Sporcuları Amasya’da düzenlenen Okul Sporları Grubu Bölge Şampiyonası’nda altı birincilik ve bir ikincilik elde ederek bir başarıya daha imza attılar.

Altı birincilik, bir ikincilik

Amasya’da düzenlenen 15-16 yaş Okul Sporları Bölge Şampiyonası’nda Hendek Osmangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 42 kiloda Ömer Faruk Başar,  58 kiloda Serhat Kırık  54 kiloda Kürşat Can Kaya ve  Hendek Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nden 46 kiloda Mükremin Aktaş, 63 kiloda Enes Öztürk ve 85 kiloda Hamza Dişli birincilik alırken, Hendek Osmangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 50 kiloda Furkan Zırın ikinci oldu.

Güreş İhtisas Kulübü Başkanı Harun Kaynak, Osmangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Aydın Dinç, Hendek Mesleki Anadolu Lisesi Müdürü Yavuz Kılıç, Antrenörler Zafer Başar, Oğuz Birinci, Ebubekir Yılmaz ve Rıza Yetim, şampiyonları yalnız bırakmayarak destek verdiler.

Teşekkür

Hendek Güreş İhtisas Kulübü Başkanı Harun Kaynak, Okul Müdürleri ve Antrenörler, kendilerine her zaman destek veren, 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci’ye, Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’ye ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan’a teşekkür ettiler.

Osmangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Aydın Dinç, Hendek Mesleki Anadolu Lisesi Müdürü Yavuz Kılıç, şampiyon sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederek başarılar diledi.