İKİ KAMPÜS ARASINDA ÜCRETSİZ SERVİS

Hendek Belediyesi, Sakarya Üniversitesi Hendek Kampüsü ve  Esentepe Kampüsü arasında ücretsiz servis uygulamasına bu yıl da devam ediyor. 
 
Başkan Püsküllü ’ye teşekkür

Sakarya Üniversitesi Hendek Kampüsü'nde bulunan Eğitim Fakültesi ve Hendek Meslek Yüksekokulu'nda eğitim gören öğrencilerin Esentepe Kampüsü'ne ücretsiz gitmeleri için Hendek Belediyesi tarafından ücretsiz servis bu yılda devam ediyor. Hendek Kampüsü'nde eğitim gören öğrencilerin Esentepe Kampüsü'nde yer alan hizmetlerden (kütüphane gibi) rahatlıkla yararlanmaları için belediyeden servis talep etmelerine Hendek Belediyesi'nin olumlu cevap vermesi ile 5 yıl önce başlayan servis hizmetinin bu yıl da devam etmesine öğrenciler ve öğretim görevlileri teşekkür ettiler. 

Eğitim Şehri Hendek

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendek 'te eğitim gören öğrencilerin sorunlarını imkanlar ölçüsünde giderip eğitime destek verdiklerini belirterek  "İlçemizde bulunan eğitim fakültemizde dışarıdan da birçok öğrenci gelerek eğitim görüyor. Çocuklarımızın eğitimleri bizim için önemlidir. Bu konuda öğrencilerimizin ulaşım sıkıntısını gidermek için okul yönetimi tarafından belirlenen saatlerde ücretsiz servis kaldırıyoruz. Öğrencilerimiz de bu uygulamadan memnunlar. Eğitim şehri Hendek’imiz de eğitime destek vermeye devam edeceğiz “ Dedi.

Servis Saatleri- Hendek’ten,  08.00--10.30--13.30--16.00

                         Esentepe’den, 09.00 – 11.30 – 14.30 – 17.30 

Not: Salı Günleri Hendek’ten 08.00 ve Esentepe Kampüsü’nden 09.00 olmak üzer tek servis yapılacaktır.