Sunuculuğunu okulumuz öğretmenlerinden Arzu ÇAKAR GÜVEN’in yaptığı konferansın açılış konuşmasını ilçe Milli Eğitim Müdürü Sabri DOĞAN yaptı.

Medeniyet Üniversitesi öğretim görevlisi Yrd. Doç. Dr. İbrahim Hakan KARATAŞ “TEOG ile Öğrenciyi Kazanmak”  konulu konferansa konuşmacı olarak katıldı.İlçemiz ortaokullarında görevli tüm öğretmenler de bu konferansa dinleyici olarak katıldı.Bu günün anısına hazırladığımız plaketi ilçemizde TEOG sınavında en çok net yapan öğrencilerimiz takdim etti.

İlçemiz Ortaokullarından TEOG sınavında dereceye giren okullarımıza başarı belgeleri verildi.



Yrd. Doç Dr. İbrahim Hakan KARATAŞ  Kimdir?
      1974’te Erzurum’da doğdu. 1985’te Sakarya Akyazı Mehmet Akif Ersoy İlkokulundan ve 1992’de Adapazarı İmam Hatip Lisesinden mezun oldu.Lisans ve yüksek lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünde, doktora çalışmasını 2002-2008 yılları arasında Marmara Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi anabilim dalında tamamladı.
      Özel ve resmi eğitim kurumlarında 12 yıl öğretmenlik yaptıktan sonra 2010’dan itibaren öğretim üyesi olarak mesleki hayatını sürdürmektedir. Doktora sonrası araştırmalarını tamamlamak üzere bir yıl süreyle University of Northern Iowa’nın Eğitim Liderliği bölümünde misafir araştırmacı olarak bulundu.
      İGEDER ve Öncü Eğitimciler Derneği’nde kuruculuk, yönetim kurulu üyeliği, danışmanlık ve başkanlık yaptı. İlköğretim ve ortaöğretim düzeyinde Talim Terbiye Kurulu onaylı ders kitapları yanında müellif, çevirmen ve bölüm yazarı olduğu kitaplar yayımladı.  Birçok makale, bildiri yanında gazete ve dergilerde yazıları yayımlandı. Medeniyet Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesinde öğretim üyesi olarak görevini sürdürmektedir.