Beylerbeyi Sabancı Olgunlaştırma Enstitüsünde sanat hayatını sürdüren Hendekli Macide Temiz, ilk kişisel resim sergisini 13-15 Ekim tarihleri arasında Hendek Belediyesi Nikah salonunda sanatseverlerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor.

13-15 EKİM

Hendek Belediyesinin destekleriyle birçok karma sergide eserlerine yer verilen Macide Temiz,  ilk Kişisel Resim Sergisiyle, ‘Solo Exhıbıtıon’ 13-15 Ekim tarihleri arasında sanatseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Atatürk Parkı içi Hendek Belediyesi Nikah Salonu fuaye alanında beğeniye sunulacak olan sergisinin açılışı 13 Ekim Pazar günü saat 14.30’da yapılacak ve ardından kokteyl düzenlenecek. Açılışa ve sergiye tüm Hendek halkı davet edildi.

Macide Temiz kimdir?

Hendek doğumlu Macide Temiz, 2006 yılında İSMEK Resim kursu ile başlamış olduğu sanat hayatına 2009 yılından bu yana Beylerbeyi Sabancı Olgunlaştırma Enstitüsü ile devam etmektedir.  Bu süreçte Sevil Keskiner, Nur Saygı, Menekşe Dıvrak, Semre Kasımoğlu, Eflatun Lale Şen, Filiz Hatipoğlu, Neriman Karsanbaş, Derya Abana ve Ayla Atış Bayraktar gibi isimlerden eğitim almıştır.  Birçok karma sergide eserlerine yer verilen Macide Temiz ilk kişisel resim sergisinde yağlı boya, akrilik, lavi ve suluboya teknikleriyle yaptığı çalışmalarını sanatseverlerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Evli ve iki çocuk annesi olan Macide Temiz İstanbul’da ikamet etmektedir.