Hendek ilçesinde başlatılan imza kampanyasına destek çığ gibi büyüyor. Yeniden Refah Partisi Hendek ilçe başkanlığı imza kampanyasına katılarak desteklerini belirttiler.Yeniden Refah Partisi Hendek İlçe Başkanı Faruk Özkür kampanyaya katılarak bir açıklamada bulundu.

Açıklaması şöyle ; “Kıymetli hemşehrilerim bizler bu yola çıkarken Ülkemize bir söz verdik, yapılan bütün hayırlı işlerin destekçisi milletimize hayrı dokunmayacak bütün işlerinde karşısında olacağız. Bu vesile ile ilçemizde yaşanan Hastane sıkıntısında imza kampanyası başlatan Yeni mahalle muhtarımız İsmet İskefiyeli başta olmak üzere kıymetli halkımızın yanındayız,ve bu işin takipçisi olacağımızı bilmenizi isteriz. 01.08.19 da başlamış olan imza kampanyasına bütün halkımızı bekliyoruz.Hendek için daima omuz omuza saygılarımızla.

Diğer yandan Hendek Esnaf odası da kendince bir açıklama yaparak imza kampanyalarını desteklediklerini dile getirdiler. Hendek Esnaf Odası Açıklaması “Hendek Haber” e ulaşmadığından dolayı siz değerli okurlarımızla paylaşamaktayız.