Duygusal veda

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu tarafından Kaymakam Orhan Burhan onuruna veda yemeği düzenlendi. Bayraktepe’de düzenlenen programa, Kaymakam Orhan Burhan, Cumhuriyet Başsavcısı Sebahattin Erkaya, , Başkan Yardımcıları Hüdaverdi Bahadır, Fatih Öztürk, Hendek eski Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, Muhtarlar Derneği Başkanı Emin Kula, Kuvayi Milliye Onursal Başkanı Rüştü Çürüksulu, daire amirleri, muhtarlar ve kaymakamlık personeli katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, Muhtarlar Derneği Başkanı Emin Kula ve eski Halk Eğitim Müdürü Necati Tan’ın konuşma yaptığı gecede duygusal anlar yaşandı.

Birlikte çalıştık

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, geceye katılanları selamlayarak başladığı konuşmasında “ Göreve geldiğimiz günden bugüne geçirmiş olduğumuz bu süreçte insani duyguları, inancı ve devlet ciddiyeti hepsi bir arada güzel bir yönetimle hep birlikte çalıştık. Kendisine şahsım ve Hendek halkı adına, Hendek’te yapmış oldukları güzel ve değerli hizmetler için teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki hizmetlerinde de aynı başarıyı ve özveriyi göstereceklerine dair inancım da tam. Bundan sonraki süreçte devletimizi temsil noktasında daha güzel yerlerde olacağına her zaman inanıyor ve yeni görev yerinde başarılar diliyorum. Bizleri ve Hendek halkını hiçbir zaman unutmamalarını diliyorum “ diyerek, kendilerini Antalya’da ziyaret edeceklerini söyledi.

Gönül gönüle

Kaymakam Orhan Burhan da veda konuşmasında “ Üç yıllık görev sürecim boyunca bana göstermiş oldukları sevgi, ilgi ve destekten dolayı Hendekli hemşerilerime teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimiz zaman bir takım hedefler koymuştuk. Hedeflerden birisi de Hendek’te ikili eğitim konusundaki sıkıntıyı çözmekti. Bunu hep birlikte başardık ve bu yıl inşallah ikili eğitim sona eriyor. Diğer hedeflerimizden birisi de birleştirilmiş sınıf uygulamasını sona erdirmekti. Bunda da çok önemli bir mesafe aldık. Hedeflediğimiz fakat gerçekleştiremediğimiz Fen Lisesi, ilerleyen süreçte olur diye ümit ediyorum. Fen Lisesini açamadık fakat üçüncü Anadolu Lisesi’ni açtık. İnşallah Fen Lisesinin eksikliğini Anadolu Lisesi kapatacaktır. Çalıştığım süre boyunca belediye başkanlarımız ile birlikte hep halkımızın içinde olduk. Belediye başkanımız ve Muhtarlar Derneği başkanımız ile birlikte her Cuma vatandaşlarımız ile birlikte gönül gönüle olduk “ diyerek sözlerini şöyle tamamladı.

Helal edin

Kaymakam Burhan, Hendek’i çok sevdiklerini belirterek “İnşallah Hendek’te bizi sevmiştir. Görev yaptığımız süre boyunca amacımız insan odaklı, insana dokunan ve insanlar için bir şeyler yapmaktı. Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Antalya’da biz eviniz var, ondan sonra da gideceğimiz her yerde sizleri ağırlamaktan mutluluk duyarız.  Hakkınızı helal edin “ diyerek veda etti. Cumhuriyet Başsavcısı Sebahattin Erkaya da Kaymakam Orhan Burhan’a hediye vererek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Konuşmaların ardından Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ve protokol üyeleri Kaymakam Orhan Burhan’a hediye vererek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.