Hendek İlçesindeki Huzurevinde Kaymakam Orhan Burhan, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Musa Zor ile Huzurevi Müdürü Fatma Nurdan Avcı tarafından karşılanan Vali Ahmet Hamdi Nayir, iftar programı öncesi Huzurevinde kalan büyüklerimizi odalarında ziyaret ederek onların Bocce adlı oyununa da eşlik etti. Huzurevi sakinleriyle sohbet ederek hatırlarını soran Vali Ahmet Hamdi Nayir ve eşi Hanımefendi Münevver Nayir, büyüklerimizin ellerini öperek hayır dualarını da aldılar.

Mübarek Ramazan ayının feyzi ve bereketini büyüklerimiz ile aynı sofrada paylaşmaktan memnuniyet duyduklarını ifade eden Vali Ahmet Hamdi Nayir,  inancımız, kültürümüz ve tarihimizden ilk öğrendikleri şeyin büyüklerimize saygı olduğunu belirtirken, devletimizin imkânlar ölçüsünde yaşlısına her koşulda sahip çıkmaya çalıştığını, Huzurevi sakinlerimizin de uyumlu birlikteliklerinin güzel bir aile fotoğrafı ortaya çıkardığını belirtti.


Programın sonunda Huzurevi sakinlerinin talep ve görüşlerini de dinleyen Vali Ahmet Hamdi Nayir, büyüklerimize sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür dilediklerini sözlerine ekledi