Öncelikle açıklama gereğini siz çok değerli okurlarımıza yapmak isterim.

Bu anket hiç bir parti kişi veya şahısların istek ve düşüncelerini kaynak edinerek yapılmamıştır.

Tamamen Hendek Haber in yerel seçimler öncesinde adayların toplum ve seçmen nezdindeki durumunun yansıtmak amacıyla yapılmış olup, hiç bir ankete cevap verme amacı yoktur. 

Gelinen noktada düzenlediğimiz anketi Cumhur İttifakı Ak Parti Seçim Kordinasyon merkezi basın bültenini gönderen yetkilileri, anketin henüz devam ettiği zaman diliminin 1. gününde anketin "%56’lık bir destek görerek tamamladı" söylemiyle servis edilerek, algı oluşturmalarını doğru bulmamaktayız....

Anketimiz ilk belirttiğimiz günki gibi 7 gün sürecek olup, oylarınız anket oranlarına işlenmektedir...

Öyleki, anketin Cumhur İttifakı adayı için yapılmış algısı oluşturulmaya kalkıldığı düşüncesi oluşturulmuştur.

Anket Devam Etmekte olup, seçim yasaklarının başladığı 20 Mart gününün 1 gün öncesi yani 19 Mart günü siz çok değerli okurlarımızın bir çok filtrasyon kullanılarak kullanmış olduğu bizim için çok değerli olan oylarınız, Hendek halkına sunulacaktır. 

Geldiğimiz noktada anketin açık olarak oylamasının, suistimal edilmemesi için, anket sonuçlarının kapalı olarak sürdürülme kararı almış bulunmaktayız.

ANKETE OY KULLANMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLATINIZ

Bizler Hendek Haber ailesi olarak tüm adaylarımıza gereken hassasiyeti gösterdiğimizin inancındayız, fakat yaşanan bu suistimali ve algı konusunda, bizlere sormadan yapılan bu durumun , bizim anketimizin 1. gününde çıkan açık sonuçlarını kendi adayları ve seçim kampanyaları tarafından sunularak kullanılması anketin suistimal edildiği kanısı uyandırdığı açık ve nettir. 

Geçmişten günümüze Hendek Haber bu güne kadar, Hiç bir siyasi partinin , adayın , isteği ve doğrultusunda, haber , anket,  başlık, yorum engelleme, yorum silme işlemi ve benzeri durumu yapmamıştır, yapmayacaktır. 

Biz seçimle gelmedik, toplumun yararını gözeterek, ilçede yayın yapmayı sürdüreceğiz.

Bazı adayların Anketimiz ve Sitemiz hakkında belirttikleri itham ve söylemlere toplumu inandıra bilirler, fakat bizim belirtmekte oldukları söylemlerle yakınen bir alakamız yoktur, olmayacaktır.

Seçim atmosferde diğer düşündüğünüz ve bizleri zan altında bıraktığınız yorumlarınızı dahi sizlere değer verdiğimizden dolayı açık bir şekilde yayınlamış ve yayınlamaya devam edecektir. 

Hendek Haber