BELEDİYE HER YERDE 
Hendek Belediyesine bağlı ekipler, kent genelinde gerçekleştirdiği yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Ekipler bu kapsamda Kırktepe Mahallesi’nde kanal açma ve zemin sağlamlaştırma çalışmasının ardından, Bıçkıatik Mahallesi’nin iç yollarında yağmur suyu hattı yaptı. Yarıca Mahallesi’nde stabilize yol bakım çalışması yapan ekipler, Çakallık Mahallesi bağlantı yolunun ulaşım güvenliğini sağladı. Yeşilvadi Mahallesi’nde de yol bakım çalışması yapılırken, Köprübaşı Mahallesi’nde Uludere Rekreasyon Projesi içerisinde bulunan alanlarda bakım ve onarım yapıldı. 
MODERN KENT 
Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendeklilerle birlikte bugünün ve geleceğin modern kent anlayışını geleneklerinden aldığı güçle hayata geçireceklerini, ilçede yaşayan her bir ferdin mutluluk, huzur ve refahını sağlamak için durmadan, yorulmadan çalışacaklarını söyledi. Başkan Babaoğlu, “Sevdayla çıktığımız yolda başlattığımız hizmetlerin sonuçlarını almak ve sizlerle buluşturmak bizleri sevindiriyor. Bu gücümüzü ve hayallerimizi pekiştiriyor, perçinliyor. Alt yapıdan imara, eğitimden sosyal hizmetlere her alanda yatırım ve hizmetlerimizle tek gayemiz Hendeklilerin güvenine ve teveccühüne layık olmaktır. ”dedi.
EĞİTİME DESTEK 
Şehit Ali Gaffar Okkan Ortaokulu’nun bahçesine kilitli parke döşeyen Hendek Belediyesi ekipleri, Ziya Gökalp İlköğretim Okulu’nun öğretmen odası için zemin temel betonunu da attılar. Belediye olarak eğitime yaptıkları yatırımlarla aynı zamanda geleceğe de katkı sunduklarını ifade eden Başkan Turgut Babaoğlu, “Eğitim-öğretim alanında yapılan her türlü fedakârlık, çaba ve yatırım çocuklarımız için. Bizler bunu yapmaktan son derece mutluyuz. Biliyoruz ki eğitime yapılan katkı, ülkeye ve insanlığa yapılan en büyük ve özel katkıdır. Zira çocuklarımız Türkiye’nin güzel geleceği ve aydınlık yüzleridir”diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi