HENDEK GÜNDEM MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI

Ofisimiz Çalışan Gazeteciler günümüzü kutlamaya gelen misafirlerini ağırladı.

HENDEK GÜNDEM MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI


Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Canlı, Dikmen Mahalle Muhtarı Menderes Ayvaz ve Kızanlık Mahalle Muhtarı Haydar Çamur Hendek Gündem Haber Sayfası İmtiyaz Sahibi ve Anadolu Ajansı Hendek Temsilcisi Gürkan Özer’i ziyaret ederek çalışan Gazeteciler gününü kutladı.

Sıcak sohbetler ve karşılıklı fikir alış verişlerinin yapıldığı ziyarette Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Gazetecilerimiz mesleklerini icra ederken çeşitli sıkıntı ve zorluklara göğüs gererek büyük bir özveri ile çalışmaktadır. Bu anlamda her şartta görevlerini yerine getiren sizlerin ve çalışan bütün Gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum diye konuştu.

Ziyarete katılan diğer misafirler de Sofu'nun söylemlerine katıldıklarını belirterek Çalışan Gazeteciler Günümüzü kutlayarak başarı dileklerinde bulundular.

Hendek Gündem Yönetimi olarak nazik ziyaretlerinden dolayı Ak Parti İlçe Başkanımız Ali Kemal Sofu, Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Canlı, Dikmen Mahalle Muhtarı Menderes Ayvaz ve Kızanlık Mahalle Muhtarı Haydar Çamur’a teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.


Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2017, 13:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184