Bugün akşam saatlerinde İlçemiz Hendek Rasim Paşa Mahallesi Rasim Paşa Caddesi üzerinde aşırı süratli olduğu iddia edilen bir otomobilin cadde üzerindeki markete girdi.

Meydana gelen kazada 2 kişi yaralanırken, çevredeki vatandaşlardan edinilen bilgilere göre otomobilin aşırı süratli olduğu, dönüş esnasında kontrolünü kaybetmesi sonucu yol kenarında yer alan marketin ön camlarından içeri girerek dura bildiği belirtildi.

Bu akşam Hendek  Rasimpaşa Mahallesi , Rasim Paşa Caddesi üzerinde üzerinde saat 19:45 sularında yaşanan trafik kazasında, aşırı süratli olduğu iddia edilen bir otomobilin bir araca yandan çarpması sonucu kavşağı alamayarak kavşağın köşe başında yer alan marketin içine girerek durabildi.

Markette ve araçta büyük maddi hasar meydana gelirken yaşanan olay sonrasında geniş çaplı inceleme başlatıldı, otomobilin neden ve ne şekilde hızlı gittiği kimin kullandığı ekipler tarafından araştırılıyor.

Hendek de aşırı süratli otomobil büfeye girdi

Yaşanan kaza sonrasında olay yerine gelen sağlık ekipleri 2 kişiyi ilk müdahalelerinn yapılması için Hendek devlet hastanesine sevk edildikleri öğrenilirken,  otomobil ve market kullanılamaz hale geldi.