Hendek Beyaz Masa Açıldı
ÇÖZÜM Masası hizmette
Belediyede ilk adres “ Beyaz Masa “

ALO 444 54 03

Açılışa, AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şenay Sakal, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan, SAÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Firdevs Karahan,   Muhtarlar Derneği Başkanı Başkanı Emin Kula, AK Parti Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanı Bedia Yılkın, Gençlik Kolları Başkanı Fadıl Fide belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar, daire  amirleri ve vatandaşlar katıldı. 

Programa katılan, Türkiye’deki Beyaz Masa’nın kurucusu Öğretim Görevlisi Cevdet Tellioğlu bir konuşma yaparak “ 1994 Yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ndeki ilk Beyaz Masanın kuruluşundaki heyecanı şuanda yaşıyorum. Belediyeye gelen ve herhangi bir işi olan, sıkıntısı, problemi ve çözüme kavuşması gereken bir ihtiyacı olan kişi evladı hasta olan bir kişi gibidir. Beyaz Masa ekibi de, sizin problemlerinizi, sorunlarınızı çözecek olan doktora yani imarsa imara, fen işleri ise fen işlerine, kültür ise kültüre, başkan yardımcısına, ihtiyaç için ise ilgili kişiye ulaştıracak kişilerdir. Sizler bu insanları ne kadar desteklerseniz, o insanların sizinle tebessüm etmelerine ne kadar destek verirseniz probleminiz de o kadar hızlı bir şekilde çözülecektir. Çünkü bu kardeşlerimiz sizin probleminizi gerekli birime iletecek ve size dönüş yapacaktır. Bu onların en önemli vazifesidir “ diyerek, hayırlı olması temennisinde bulundu. 

Belediyede ilk adres “ Beyaz Masa “

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü de konuşmasında “Bugün sizleri, belediyemizin yeni bir hizmetiyle buluşturmak için toplanmış bulunuyoruz. 1994 yılında ilk defa İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde dönemin Büyükşehir Belediye Başkanı Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan tarafından kurulan Beyaz Masa’yı Hendekli hemşehrilerimizin hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Beyaz Masa birimimiz,  Beyaz Masa ön büro, saha ekibi ve Beyaz Masa çözüm ekibi olarak 3 ayrı birimle hizmet verecek. Beyaz masa Ön Büro, Beyaz Masa’ya bizzat başvuran kişi veya kurumlarla ilgilenecek ve onları talepleri doğrultusunda yönlendirip, başvurularına anında çözüm üretmek için hizmet verecek. Saha ekibi, sürekli sahada olarak vatandaşlarımızın taleplerini alacak iyi ve kötü günlerinde yanında olacak. Çözüm ekibi, yine aynı şekilde sorunların çözüm noktasında hizmet verecek. 

Ayrıca daha önce Bel-İş üzerinden hizmet verdiğimiz mesleki eğitim, iş ve işçi bulma birimimiz Bel-İş ve İŞ-KUR hizmet noktası artık Beyaz Masa Birimimiz tarafından yönetilecek ve istihdam sağlama konusunu da Beyaz Masa ekibimiz yönetecek.  Belediyemize gelen vatandaşların uğrayacakları ilk adres olan Beyaz Masa, güler yüzlü ve özverili bir hizmet anlayışı ile başta yaşlılarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımıza hizmet verecek. Vatandaş memnuniyetinin esas alındığı bu hizmetimizde, gelen istek ve önerilere acil çözümler bularak vatandaşlarımızın memnuniyetini hedefliyoruz “ diyerek, katılımlarından dolayı teşekkür etti.












Programa katılan AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek bir konuşma yaparak “ Beyaz Masa olduğunda neresi ile muhatap olunacağı konusunda destek alıyoruz. Vatandaşa hizmet açısından çok önemli bir birimdir. Dinamik bir ekip gördüm. İnanıyorum ki vatandaşlarımız buradan en iyi hizmeti alacaktır. Belediyelerimiz çok geniş bir alanda hizmet veriyorlar. AK Belediyeler kendi aralarında yarışıyorlar. Bu güzel hizmetten dolayı belediye başkanımızı tebrik ediyor genç ve dinamik gençlerimize görevlerinde başarılar diliyorum “ dedi. 

Konuşmaların ardından Beyaz Masa biriminin açılış kurdelesi hayırlı olsun dilekleri ile birlikte protokol tarafından kesildi. 

Açılış sonrası protokol ve vatandaşlar Beyaz Masa birimini gezerek bilgi aldı. Program sonunda misafirlere beyaz karanfil verilerek, ikramlar yapıldı.