Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu “Vatandaşlarımızın refahı ve daha yaşanabilir bir Hendek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Bakım onarım

Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde gerçekleştirdiği yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Ekipler bu kapsamda Başpınar Mahallesi Kemalpaşa Caddesi’nde kilitli parke tamiratı çalışması gerçekleştirirken, Güney Mahallesi’nde yağmur sonrası zarar gören yolda da gerekli onarımı gerçekleştirdi.

Yeni yol

Rasimpaşa Camii çevresinde yaklaşık 3 metre genişliğinde 80 metre uzunluğunda yeni yaya yolu (tretuvar ve kilit parke) çalışması yapan ekipler, Necatipaşa Mahallesi’nde ise 10 metre genişliğinde 140 metre uzunluğunda imar yolu açıyor.  Kargalıyeniköy Mahallesi’nde mera temizliği, Ayhan Kızıl Caddesi’nde ot biçme ve şehir merkezinde asfalt yama çalışmaları ise aynı paralel de devam ediyor.

Vatandaş

Kırsal ve kent merkezinde bulunan mahallelerdeki çalışmalardan ötürü mahalle sakinleri de memnuniyetini ifade ederken; Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu gerekli çalışmaların, planlanan program çerçevesinde devam edeceğini ifade etti. Babaoğlu,  “Geçmişten geleceğe sevdamız, bugüne imzamız, yarına mirasımız Hendek’e hizmet bizim için en güzel payedir. Birlikte güzel hizmetlere imza atacağız” dedi.