Bu haber kez okundu.

Hemşerimiz Müslüm Korona virüsünü yendi

Vakfıkebir Kemaliye Mahallesi 14 Şubat Kurtuluş Caddesi üzerinde Barış Marketin sahibi Müslüm Demir, pozitif çıkan Covid-19 testi 18 günden beri Trabzon Kaşüstü Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisinin ardından yapılan son testlerin negatif çıkması nedeniyle bu gece taburcu edildi.

Taburcu olmasının sevincini sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Müslüm Demir şu ifadelere yer verdi; Sevgili dostlarım arkadaşlarım 18 gündür tedavi gördüğüm Kaşüstü Hastanesinden bu aksam saat 10 civarlarında taburcu olmuş bulunmaktayım. Beni ve ailemi bu süreçte arayıp soran ve hiç yalnız bırakmayan eş dost ve akrabalarıma çok teşekkür ediyorum Alla’ım herkesten razı olsun, herkesi de bu hastalıktan rabbim korusun.

Demir ayrıca, hastalığın seyrinin herkeste farklı, çok zor bir süreç olduğunu, ilk belirtileri hissedildiğinde hemen hastaneye başvurulması gerek. Tedbirli olmak lazım özellikle dikkat etmek gerekiyor. Maskesiz dolaşmamak lazım izalasyonun ve temasın olmamasına özen göstermek gerekiyor dedi.


Haber;Mehmet Bülent ALP

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.