Yapamayacaktınız niye yıktınız?

SPOR 25.07.2017 - 06:09, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3134+ kez okundu.
 

Yapamayacaktınız niye yıktınız?

3 yıl önce temelinde teknik sıkıntılar var diye spor faaliyetlere kapatılan ve 1 yıl önce yıkım kararı alınan ve geçtiğimiz Mart ayında yıkılan ve yenisi yapılacağı ifade edilen Bulancak İlçe Spor salonu için her şey durmuş gibi.
Yeni spor salonu konusunda Giresun milletvekili ve o zaman Başbakan yardımcısı olan yeni Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli’ye bilgi verilmiş ve spor salonu için talimat verdiği belirtilmişti. Ancak geçen zaman içinde konu hakkında yaptığımız araştırmalara rağmen spor salonu için şu anda gelinen bu noktada bir ilerleme olmadığı bilgisine ulaştık. Giresun'da salon sporu denilince ilk akla gelen Bulancak ilçesinde yüzlerce sporcu spor yapacak okul salonlarından başka bir yer bulamaz oldu.  1 voleybol takımı TVF 1. Ligde yer alan, bölgesel liglerde basketbol, voleybol ve hentbol da kulüplerde liglerde oynayan kulüpleri olan Bulancak'ta ki spor salonunun olmayışı daha ne kadar sürecek merak ediliyor. Konu hakkında görüştüğümüz sporcular ve kulüp yöneticileri,  "Birileri Bulancak'ta spor yapılmasın diye herhalde elinden geleni yapıyor. Spor salonunun olmayışı bize ek bir maliyet getiriyor. Bizler amatör kulüpleriz. Öyle büyük paralar ve sponsorlar ile anlaşıp spor yaptırmıyoruz. Kendi yağımızı ile spor yapan kulüpleriz. Bulancak'ta ki yetkili makamlar spor salonu için mücadele ediyor ancak Giresun da ki bazı siyasi ve yetkili kişilerin spor salonunu yaptırmamak için çaba sarf ettiğini duyuyoruz. Giresun’un yeni Valisi Sayın Harun Sarıfakıoğulları bu sorunumuz ile yakından ilgilenirse çözüm bulunur" dediler.
3 yıl önce temelinde teknik sıkıntılar var diye spor faaliyetlere kapatılan ve 1 yıl önce yıkım kararı alınan ve geçtiğimiz Mart ayında yıkılan ve yenisi yapılacağı ifade edilen Bulancak İlçe Spor salonu için her şey durmuş gibi.

Yeni spor salonu konusunda Giresun milletvekili ve o zaman Başbakan yardımcısı olan yeni Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli’ye bilgi verilmiş ve spor salonu için talimat verdiği belirtilmişti. Ancak geçen zaman içinde konu hakkında yaptığımız araştırmalara rağmen spor salonu için şu anda gelinen bu noktada bir ilerleme olmadığı bilgisine ulaştık. Giresun'da salon sporu denilince ilk akla gelen Bulancak ilçesinde yüzlerce sporcu spor yapacak okul salonlarından başka bir yer bulamaz oldu.  1 voleybol takımı TVF 1. Ligde yer alan, bölgesel liglerde basketbol, voleybol ve hentbol da kulüplerde liglerde oynayan kulüpleri olan Bulancak'ta ki spor salonunun olmayışı daha ne kadar sürecek merak ediliyor.

Konu hakkında görüştüğümüz sporcular ve kulüp yöneticileri,  "Birileri Bulancak'ta spor yapılmasın diye herhalde elinden geleni yapıyor. Spor salonunun olmayışı bize ek bir maliyet getiriyor. Bizler amatör kulüpleriz. Öyle büyük paralar ve sponsorlar ile anlaşıp spor yaptırmıyoruz. Kendi yağımızı ile spor yapan kulüpleriz. Bulancak'ta ki yetkili makamlar spor salonu için mücadele ediyor ancak Giresun da ki bazı siyasi ve yetkili kişilerin spor salonunu yaptırmamak için çaba sarf ettiğini duyuyoruz. Giresun’un yeni Valisi Sayın Harun Sarıfakıoğulları bu sorunumuz ile yakından ilgilenirse çözüm bulunur" dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.