Haberler

Hem suçlu hem güçlü! Kaçak elektrik kullanmaktan ceza yiyen baba ve oğlu dehşet saçtı

Güncelleme:

Mardin'de kaçak elektrik kullandıkları için ceza yazılan baba ve oğlu, Dicle Elektrik hizmet binasını kurşun yağmuruna tuttu. Dehşet anlarında şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde kaçak elektrik kullandıkları için ceza yazılan baba ve oğlu, Dicle Elektrik hizmet binasını kurşun yağmuruna tuttu. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, saldırganlardan biri tutuklandı.

YÖNETİCİYLE GÖRÜŞMEK İSTEDİLER

Daha önce kaçak elektrik kullandıkları için haklarında işlem yapılan Cemal Ö. ve oğlu Murat Ö. dün sabah saatlerinde Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Dicle Elektrik Nusaybin İşletme Şefliği hizmet binasına gelerek ilçe yöneticisiyle görüşmek istedi. Baba ve oğlu, güvenlik görevlilerinin izin vermemesi üzerine bir süre bina önünde beklemeye başladı.

Hem suçlu hem güçlü! Kaçak elektrik kullanmaktan ceza yiyen baba ve oğlu dehşet saçtı

POMPALI TÜFEKLE ATEŞ AÇTI

İlçe yöneticisinin binaya geldiğini gören Murat Ö. arabada sakladığı pompalı tüfeği alarak ateş açtı. Özel güvenlik görevlilerinin anında müdahalesi sayesinde saldırıda yaralanan olmazken, saldırganlar polisin kısa süren takibiyle yakalandı. Saldırı anı, şirketin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Hem suçlu hem güçlü! Kaçak elektrik kullanmaktan ceza yiyen baba ve oğlu dehşet saçtı

BİR KİŞİ TUTUKLANDI

Gözaltına alınarak karakola götürülen zanlıların daha önce oturdukları evde kaçak elektrik kullandıklarının tespit edildiği, bu nedenle haklarında işlem yapılarak ceza kesildiği ortaya çıktı. Saldırıyı gerçekleştiren Murat Ö. tutuklanırken saldırı sırasında yanında bulunan babası Cemal Ö. ise serbest bırakıldı.

Bölgenin elektrik dağıtım hizmetini yerine getiren Dicle Elektrik'ten edinilen bilgiye göre, bölge genelinde kaçak kullanım özellikle yaz aylarında serinlemek için kullanılan klimalar nedeniyle artış gösteriyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Nusaybin Dicle Haberler

500

Yorumlar (52)

Zavallılar:

Ben daha önce güneydoğuda çalıştım. karşı komşum her gün şartel attı şunu takıver derdi. bir müddet sonra ögrendimki. bu ilin yerlisi kaçak elektrik kullanıldığından kış ayların''dada soba yerine ısıtıcı kullandıklarından akım yetersiz gelip şarteli attırırmış. her türlü terör yağmaz hırsızlık hainlik buralarda . bu kadar yüzsüz bir insanlık nerde görülmüş ki

34
7
yanıtYanıtla
artık:

mühadale şart osmanlı nasıl bozgunculuk yapan ermenileri tehcir etmişse ve bu bir devletin hakkıysa ben benden vergi alınıp bunlara imkan sağlanmasına, kaça elektiriklerine ortak olmaya artık bıktım bıkanda milyonlar öz be vatan evladı TÜRK var artık yeter ya devlet başa ya kuzgun leşe

yanıt10
yanıt3
urfalı:

evet ayri bir kraliyet şikayetler para etmiyor kimse tedašı savunamaz.adamlarin yaptiği yasal olmayabilir ama tedaşta masum değil bunu herkes biliyor.

9
27
yanıtYanıtla
konuşma ulan hak yiyen:

hepimizin hakkını yıllarca yediniz utanmadan konuşuyorsun bir de

yanıt13
yanıt3
?:

lan nasıl tedaş masum değil. elektrik mi vermiyor da

yanıt9
yanıt3
urfalı:

meczuplar kaçak kullananin parasını sana ödeten hirsiz degilmi

yanıt4
yanıt3
KIZILTEPELİ CUNDULLAH ALLAH IN ORDUSU:

NE OLACAK ŞİMDİ?BU HAYDUT YAPTIĞI İLE Mİ KALACAK?YOKSA EN AĞIR CEZAYA MI ÇARPTIRILACAK?BEN OLSAM DİCLE ELEKTRİK İN YERİNDE ONA DAHA ELEKTRİK VERMEM. BU HAYDUT VARSIN MAĞARADA YAŞASIN. BU ONA LAYIKTIR. İNSAN OLAMAZ.

25
7
yanıtYanıtla
dedaş:

ne olduğunu bilmeden atıp tutmayın

yanıt4
yanıt19
MHS:

N e olduğunu bilmeye gerek varmı. Kaçak elktrik diyor. Sen ne anlıyon ki DEDAŞ. hIRSIZLIK

yanıt3
yanıt0
Mardinli:

Lan cundullah nedir oglum asil seni magara ya atmali

yanıt0
yanıt1
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title