26-Nisan-2024 15:26:11

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
HELAL OLSUN!

HELAL OLSUN!

Gerede’de hastane, kamu ve vatandaşlara dağıtılmak üzere maske üretimine başlanıldı. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın talimatıyla kumaş alımının belediye tarafından üstlenildiği maskeler Gerteks firmasının ücret almadan işçiliğini yapmasıyla üretiliyor.

Gerede’de hastane, kamu ve vatandaşlara dağıtılmak üzere Gerteks tarafından üretimi süren maskelerin yakın zamanda dağıtımına başlanılacak.

Gerteks firmasının işçiliğini üstlendiği maske üretimi ile ilgili firma yetkilisi Mesut Karadaşlı, sosyal medyadan bir paylaşımda bulundu. Sadece Gerteks değil Gerede Belediyesi’nin de bu konuya destek verdiğini açıklayan Karadaşlı, “Maske kumaşının ücretini Gerede Belediyesi ödemiştir.” açıklamasında bulunarak, el birliği ile bu organizasyonun yürütüldüğünü dile getirdi.

Anlamlı bir çalışma başlatan ve şu anda en fazla ihtiyaç duyulan maskelerin üretimine devam eden Gerteks firması çalışanlarının mesai gözetmeksizin bizlerin sağlığı için özveriyle çalışmaları tüm toplum tarafından takdirle karşılanıyor. Gerede Belediyesi ve Gerteks firmasına halkımız adına teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Bir teşekkür de Şükrü Derici’ye

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ise “Değerli Hemşehrilerim; Allah’ın izni ile aldığımız tedbirler çerçevesinde ilçemizde maske üretimine başladık. Yakın zamanda ev ev dağıtımını gerçekleştireceğiz. Bu süreçte maskelerin hammaddesinin temininde bize yardımcı olan ve kolaylık sağlayan Sterilizasyon Medikal Sağlık Firması Sahibi Şükrü Derici abimize, maskelerin dikimi noktasında “kesinlikle ücret kabul etmeyiz Belediyemizin ve ilçemizin emrindeyiz” diyen Gerede’nin başarılı iş insanları Gerteks Firması Sahipleri Mesut, Ali ve Emrullah Karataşlı kardeşlerime, onları yetiştiren bugünlere getiren babaları Belediyemizden emekli Mehmet Abimize, gece gündüz çalışan kıymetli personeline İlçe Halkım adına şükranlarımı sunarım.”dedi.

Cevap bırakın