SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hekimhan Yolunda Kaza.. 8 Kişi Yaralandı

0
Güncellendi - 2019-01-11 01:09:56
Hekimhan Yolunda Kaza.. 8 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da minibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 8 kişi yaralandı.

Kaza,Yazıhan -Hekimhan karayolu üzerinde meydana geldi.Edinilen bilgilere göre, Malatya'dan 15 yolcusu ile Hekimhan istikametine seyir halinde olan T.İ. yönetiminde 44 J 4250 plakalı özel halk minibüsü Yazıhan ilçe mevkiinde buzlanma nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrilerek yan yattı.

Kazada 8 yolcu hafif şekilde yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.

İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Hastanede tedavileri tamamlanan 8 yolcu taburcu edilirken kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • mehmet (5 yıl önce)
    Kara Yollarının bakım hatası var. Neden gece temizleme ve tuzlama yapılmaz?
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI ROJDA (5 yıl önce)
    Defalarca bindim.Aşırı hızlı gidiyorlar, binen bilir.50 km. ile gitmiş olsa isteseniz bile o araç devrilmez arkadaşım
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (5 yıl önce)
    ARAÇ 50km hızla gidiyordu gizli buzlanmadan dolayı aracın arka tarafı devrildi çok şükür Kİ can kaybı Yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44nz (5 yıl önce)
    şoförler hız yapıyor diye şikayet ediyoruz adam hız yapmış olsaydı daha kötü olabilirdi karayolları bilmiyor mu gece buzlanma olacağını bu işte ihmalkarlık varsa sebebi karayollarıdır
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkı (5 yıl önce)
    Her sabah 8'de bu yolu kullanıyorum. Bu sabah yolun durumu çok çok kötüydü. Birçok yerde duble yolun sadece sağ şeridi görünüyordu. O da araçların gitmesinden dolayı görünüyordu. Sol şerit tamamen kar ve buzdu. Yolda gece boyunca ne bir küreme ne de tuzlama yapılmıştı. Suçu ona buna atmaya gerek yok. Suçlu ortada zaten. Resime bakınca bana hak vereceksiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bilal (5 yıl önce)
    - 7 derecenin altına düşen hava sıcaklıklarında Kış lastiği de olsa güvenli değildir. Araç süratli olsaydı kazanın boyutu daha farklı olurdu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Pınar (5 yıl önce)
    Minübüs denetiminden ziyade şu hava şartlarında karayolları nerede o sorgulanmalı.şöförün hızı olması gerektiği gibiymiş.her sene aynı olay yaşanmakta ve ilginçtir ki bu tarz kazalardan sonra yollar temizlenmekte...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Bu minibüslerin denetimi artırılmalı, neden buzlanma denilmiş aşırı hızda olmasın. Sayın yetkililer lütfen denetimleri artıralım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruzgarin oglu (5 yıl önce)Malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    Bilip bilmeden konusmayin. 50 60 arasi bir hizda oldu bu kaza adı ustunde kaza. Denetimle ne alakasi var kış lastigi de takili ayrica. Her sey de hemen bir suclu aramayin ayiptir ya
    0
    0
    Yanıtla
  • GALİBA BU ARKADAŞ ŞÖFÖRMÜŞ. Malatyalı iyi demiş denetimler artırılmalı. 50-60 hızla her zaman açık olan ve düz olan bir yolda araç nasıl yatabiliyor. Doğanşehirde olan kazayıda unutmadık!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Bilirkişi (5 yıl önce)
    Malatya dan Hekimhana doğru gidilirken kaza olmuş.
    0
    0
    Yanıtla