“Hedefim, Samsun’un gelecek 100 yılını inşa etmek!”

“Hedefim, Samsun’un gelecek 100 yılını inşa etmek!”
Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tekin Atakum Sarayköy’de düzenlenen miting gibi toplantıda davul zurnalarla karşılandı.

Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hayati Tekin ve Atakum Belediye Başkan adayı Cemil Deveci’yi coşkulu bir kalabalık karşıladı.

atakum-miting-2.jpg

SORUNLARINIZI ÇOK İYİ BİLİYORUM

Sarayköylü vatandaşların gösterdiği misafirperverlikten dolayı çok mutlu olduğunu belirten Tekin, “Sizlerle bu yolda beraber yürüyeceğiz. Ben de köy çocuğuyum.Köy halkının sorunlarını çok iyi biliyorum. Sizlerin en büyük sorunu yol, altyapı, kanalizasyon ve anayol. 31 Mart’tan sonra Büyükşehir Belediye Başkanı olarak en kısa sürede bu sorunları çözeceğim. Çevrenizde ki her yurttaşımıza siz de Hayati Tekin olun ve söz verin. Sizi mahçup etmem. Bugüne kadar verdiğim her sözü yerine getirdim” diye konuştu.

atakum-miting-5.jpg

HEDEFİM 100 YILLIK SAMSUN’U İNŞA ETMEK

Belediye Başkanlığı için yeterli tecrübe ve deneyime sahip olduğunu ifade eden Tekin, “Belediye Başkanı olarak bölge için ne tür projeler hayata geçirilir onu çok iyi biliyorum. Günü kurtarmanın değil, Samsun’un 100 yıllık geleceğini inşa etmenin peşindeyim. Büyükşehir Belediyesi’nin mezbahanesi bile yok. Bunu kuracağım. Et entegre tesisleri kuracağım. Bu projeleri hayata geçirmek için sadece 31 Mart seçimlerini bekliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.