Sil baştan Fenerbahçe için düğmeye basıldı

Özel fon projesiyle UEFA'daki finansal sorunların üstesinden gelineceği, transfer döneminde ise tüm kapıların sonuna kadar açılacağı kaydedildi

Haber; Sabah
Sporx'e ücretsiz abone ol,ilk bilen sen ol!
Sil baştan Fenerbahçe için düğmeye basıldı
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
20 Mart 2019 08:27
Son güncelleme 20 Mart 2019 08:28
Fenerbahçe bir yandan sezonu en iyi yerde bitirmek için çaba harcarken yönetim ve Ersun Yanal gelecek sezon için şimdiden kolları sıvadı.

Sarı-lacivertlilerde Başkan nezdinde gelecek sezonun çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Yönetim, UEFA ile sürekli temas halinde. Kulübün gelecek yıl olası bir ceza almaması için ekonomik olarak tedbirleri artırdı.

Nisan ayında devreye girecek olan özel fon projesiyle UEFA'daki finansal sorunların aşılacağı, transfer dönemi için ise tüm kapıların sonuna kadar açılacağı kaydedildi.

11'DE OYNAYACAK 4-5 YENİ YABANCI

Yeniden yapılandırılma içinse Ersun Yanal önderliğinde ciddi bir çalışma yürütülüyor. Gelecek sezon takımda olması planlanan oyuncular, bizzat teknik heyet tarafından yerinde gözlemleniyor. Fenerbahçe'nin yeni yabancı kuralına göre en az 4- 5 yabancı oyuncuyu takıma katması planlanıyor.

Bu yabancıların tamamı ilk 11'de oynayacak seviyede olacak. Ayrıca hem yurt içinde hem yurt dışında yerli statüsündeki oyuncular için ciddi bir çalışma var. Takıma direkt oynayabilecek seviyede 10 oyuncunun katılması planlanıyor. Ayrılacak oyuncu sayısı ise en az 12 olacak.




Tümü
 Reklam