Korkusuz

Hedef galibiyetle başlamak

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 18´inci haftasında yarın sahasında konuk edeceği lider Medipol Başakşehir karşısından galibiyetle ayrılarak hem ikinci yarıya galibiyetle başlamayı, hem de zirve ile aradaki puan farkını 3´e indirmeyi hedefliyor.

Hedef galibiyetle başlamak
Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 18´inci haftasında yarın sahasında konuk edeceği lider Medipol Başakşehir karşısından galibiyetle ayrılarak hem ikinci yarıya galibiyetle başlamayı, hem de zirve ile aradaki puan farkını 3´e indirmeyi hedefliyor.
Süper Lig´in ilk yarısını 29 puanla ikinci sırada tamamlayan bordo-mavililer, ikinci yarının ilk maçında yarın sahasında lider Medipol Başakşehir´i konuk edecek. Zirve ile puan farkını 3´e indirmek isteyen Trabzonspor, bu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyor. Medical Park Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmada hakem Halil Umut Meler düdük çalacak.
KARAMAN´IN KADRO SIKINTISI
Transfer yasağı nedeniyle devre arası kadrosuna takviye yapamayan bordo-mavililerde, en büyük eksiklik orta saha bölgesinde yaşanıyor. Onazi´nin sakatlığı nedeniyle sezonu kapatması, Sosa´nın ise henüz iyileşmemesi nedeniyle teknik direktör Ünal Karaman bu mevkide yeni alternatif arayışına girdi. Sosa ve Onazi´nin yokluğunda Ziraat Türkiye Kupası´nda bu mevkide sağ bek Kamil Ahmet ile birlikte Batuhan´ı oynatan Karaman, Medipol Başakşehir karşılaşmasında Kamil Ahmet´e partner olarak Yusuf Yazıcı´ya görev vermesi bekleniyor. Ayrıca ülkelerinin milli takımında yer alan Amiri ile Hosseini de bu maçın kadrosunda yer almayacak.
MEDİPOL BAŞAKŞEHİR İLE 22´NCİ RANDEVU
Trabzonspor ile Medipol Başakşehir, yarın oynayacakları maçla birlikte ligde 22´nci kez karşı karşıya gelecek. Ligde iki takım arasında bugüne kadar oynanan 21 maçta Trabzonspor´un 9, Medipol Başakşehir´in 6 galibiyeti bulunuyor. 6 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor bu maçlarda 34 gol atarken, kalesinde 22 gol gördü.
YEREL GAZETELERDE HAKEM ENDİŞESİ
Bu arada Medipol Başakşehirspor maçı öncesi Trabzon´da yerel yapan gazeteler, karşılaşmayı yönetecek hakem Halil Umut Meler için endişeli olduklarını dile getirdiler. Ligin ilk yarısında oynanan Beşiktaş maçında da görev yapan Halil Umut Meler´in söz konusu karşılaşmada hatalı kararlarla galibiyetin önüne geçtiğine dikkat çeken gazeteler, `Trabzonspor camiası en küçük bir hatayı daha kaldırmaz´ başlıklarını kullandı. Taraftarlar ise sosyal medyada başlattıkları kampanya ile `Adaletli ol´ çağrısında bulundu.
TRABZONSPOR'UN MEDİPOL BAŞAKŞEHİR MAÇI MUHTEMEL 11'İ ŞU ŞEKİLDE:
Uğurcan- Pereira, Hüseyin, Toure, Novak, Yusuf, Kamil Ahmet, Abdülkadir Ömür, Ekuban, Nwakaeme- Rodallega
SAKAT: Onazi, Sosa.
CEZALI: Yok
BİLET FİYATLARI:  Platinum B: 400 TL, Platinum A/C: 350 TL, VIP Gold: 250 TL, VIP Silver: 200 TL, Kategori 1: 85 TL, Kategori 2: 75 TL, Kategori 3: 70 TL, Kategori 4: 60 TL, Kategori 5: 50 TL, Kategori 6: 35 TL, Misafir Tribünü: 45 TL.