HDP İl Eşbaşkanları Kaya ve Turan'dan bayram mesajı

HDP İl Eşbaşkanları Kaya ve Turan'dan bayram mesajı

Halkların Demokratik Partisi Hakkari İl Eşbaşkanları Sipan Turan ile Sinan Kaya Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladılar.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Eşbaşkanlar Turan ve Kaya Ramazan Bayramı mesajında, "Bayram, insanlar arasında birliği, dayanışmayı, kardeşliği yani toplum olma bilincini en üst seviyede yaşatan ; toplumsal farklılıkların zenginlik olduğunu gösteren bütünleştirici bir etkiye sahiptir. 

Bu Ramazan Bayramında her ne kadar COVİD -19 küresel salgını nedeniyle bir arada olmamız mümkün olmasa da; duygu ve düşüncede bir olmamız ve dünyaya eşitlik adalet barış gibi evrensel değerler penceresinden bakmamız ile bu değerleri gerçekleştirme yolunda verdiğimiz mücadeledeki birlikteliğimizin yanı sıra  bu değerleri tüm dünyada hakim kılacağımıza olan inancı paylaşmamız bizlere birlikte geçirdiğimiz bir bayram tadı vermektedir.

Bayramımızın da tüm Dünyada ve özellikle barış, adalet, toplumsal eşitlik, halkların kardeşliği gibi değerlerin hakim olduğu bir yaşamın  özlemini ve umudunu taşıyan coğrafyamızda özlemini duyduğumuz yaşama vesile olmasını bütün varlığımızla diliyoruz. Bu vesileyle Tüm insanlığın ve İslam aleminin Ramazan Bayramını en içten duygularımızla kutluyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.