“HBB YAPMAZSA BİZ YAPARIZ” « Kırıkhan Olay Gazetesi-Hatay'da Hızlı doğru tarafsız haberciliğin merkezi

25 Nisan 2024 - 01:56

“HBB YAPMAZSA BİZ YAPARIZ”

“HBB YAPMAZSA BİZ YAPARIZ”
Son Güncelleme :

16 Ağustos 2019 - 12:27

YAĞAN YAĞMURLA BİRLİKTE  YILANLI HALKINA  SÖZ VERİLDİ

“HBB YAPMAZSA BİZ YAPARIZ”

 

       Kırıkhan’ın en ücra yerleşim alanları arasında yer alan Yılanlı  Mahallesinde vatandaşla  bir araya gelen  Ak Parti heyeti, vatandaşın yol isteğine HBB yapmazsa biz yaparız sözü verildi.

      Hatay Milletvekili  Hüseyin Yayman, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Ak Parti İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik ve yönetim kurulu üyeleri   Yılanlı  mahallesine ziyarette bulundular.

     Kırıkhan’ın  en uzak yerleşim ve yayla merkezlerinden birisi olan ve 80’e yakın  hanenin  yaşam alanı olan  Yılanlı  mahallesi Ak Parti heyetini ağırladı.  Verilen kahvaltı esnasında yağan sağnak yağmur  aralıklı olarak devam etti.

      Yılanlı Mahallesi Muhtarı Hüseyin Açıkgöz, mahallenin yıllardır  çözülmeyen sorunlarına çözüm istedi. HBB tarafından başlanılan  ancak yarım kalan  mahalle yolunun  bir an önce bitirilmesinin çok önem arz ettiğini belirten  Muhtar Açıkgöz “ Ben sizden   şunu bunu işe alın  demiyorum. Ben mahallemin göz ardında kalan sorunlarını dile getirip çözüm istiyoruz. Mahalle halkımız bir an önce sorunlarının çözümünü bekliyor. Özellikle kış aylarında büyük sorunlar yaşadığımız  mahalle yolumuzun bir an önce asfalta  kavuşturulmasını bekliyoruz. Heyelan tehlikesi olan  bölgelerde önlem çalışmaları bekliyoruz. “dedi.

       Belediye Başkanı Ayhan Yavuz “ Mahalle yolunun Hatay Büyükşehir Belediyesine ait olduğunu  ve bu nedenle yapımı için  yetkililerle  görüşme yapacağız. Eğer ki yapmıyorlarsa 2020 yılı içerisinde biz yaparız. Yılanlı halkına sözümüz olsun.” dedi.

        Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman Yılanlı mahallesinin çok güzel bir yaşam alanı olduğunu ve serin havasıyla   mükemmel  olduğuna dikkat çekti. Yayman “ Sorunlarınızı dile getirdiniz. Dinledik ve gerekli notlarımızı aldık. Halkımızın yaşam  alanlarıyla ilgili sorunları önceliğimizdir. Sorunların çözümü için   gerekli  yerlere bilgi verilecek ve çözümü istenecektir.  Ak Parti söz verirse, yapar. Bizde    Ak Partinin bir vekili, belediye başkanı ve ilçe başkanı  isek size verdiğimiz sözü de en kısa zamanda yerine getireceğiz. Gönlünüz rahat olsun “dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.