Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde yarın Play-Offilk maçında TOFAŞ ile karşı karşıya gelecek olan Eskişehir Basket zorlu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Berrocal önderliğinde

Dev Adamlar dün Anadolu Üniversitesi İki Eylül Spor Salonu’nda yaklaşık 2 saat süren antrenman gerçekleştirdi. Koç Josep Maria Berrocal idaresinde çalışan Dev Adamlar ısınma hareketlerinin ardından hücum ve savunma varyasyonları çalıştılar. Devamında bireysel olarak yapılan şut çalışmalarının ardından ise antrenman son buldu.

Yolculuk bugün

Yarın TOFAŞ ile karşı karşıya gelecek olan Eskişehir Basket zorlu maç için bugün yola çıkacak. Siyah Kırmızılı ekip öğle saatlerinde yapacağı antrenmanın ardından akşam saatlerinde karayoluyla Bursa’ya hareket edecek. Potanın Şimşekleri’nde sakatlığı süren Rowland’da takımını yalnız bırakamayacak.   

Henry’e önlem almalıyız

Yarın Eskişehir Basket’in mücadele edeceği TOFAŞ’ta forma giyen Pierria Henry, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin normal sezonunda en çok asist yapan ve top çalan oyuncu oldu. 29 maçta TOFAŞ forması terleten Amerikalı oyuncu Henry, toplam 171 asist yaparak lige damga vurdu. Henry 48 de top çalarak ligin en çok top çalan oyuncusu oldu. Yine TOFAŞ’ta forma giyen SamuelJoseMejia ise 46 top çalma ile ikinci sırada kendine yer edindi.

Editör: TE Bilişim