Haberler

Hazal Kaya, En Çok Aranan Ünlü Listesinde Kıvanç Tatlıtuğ'u Geçti

Güncelleme:

IMDB'nin ismi en çok aranan ve forumlarda hakkında en çok konuşulan oyunculardan oluşan Starmetre listesinde Hazal Kaya, Kıvanç Tatlıtuğ'u sollayarak Türkiye'de en çok aranan isim oldu.

IMDB'nin ismi en çok aranan ve forumlarda hakkında en çok konuşulan oyunculardan oluşan Starmetre listesinde sürpriz bir değişiklik yaşandı.

Hazal Kaya, En Çok Aranan Ünlü Listesinde Kıvanç Tatlıtuğ'u Geçti

HAZAL, KIVANÇ'I SOLLADI

Her pazartesi güncellenen listede Hazal Kaya atağa geçip Kıvanç Tatlıtuğ'u geride bıraktı. "Bizim Hikaye" dizisinin oyuncusu, dünya sıralamasında 1150'nci olarak Türk oyuncular arasında zirveye yerleşti. Bu haftaki global listede ilk 5 bin isim arasında yer alan iki Türk oyuncudan biri olan Kaya'yı, zirvenin değişmez ismi Kıvanç Tatlıtuğ takip etti. Listedeki ilk 10 bin isim arasında ise Nuri Bilge Ceylan ile Haluk Bilginer de yer alıyor.

Hazal Kaya, En Çok Aranan Ünlü Listesinde Kıvanç Tatlıtuğ'u Geçti

IMDB NEDİR?

Internet Movie Database, kısaca IMDb, yeryüzündeki tüm ülkelerin ve tüm dönemlerin sinema ve televizyon filmleri, film yıldızları ve dizileri hakkında bilgiler barındıran çevrimiçi bir veri tabanıdır.

Hazal Kaya, En Çok Aranan Ünlü Listesinde Kıvanç Tatlıtuğ'u Geçti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kıvanç Tatlıtuğ Hazal Kaya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (12)

Oooo:

Hazal çok güzelsin . Keşke senin kadar güzel olsam

6
6
yanıtYanıtla
azzra:

PUHAHAHAAAAAA demek çirkinsin ve de hazala özeniyorsun bu iş keşkelerle olmuyor malesef bakım yap o zaman kendine :)

yanıt0
yanıt0
klmee:

benim gözümde hala nihal ve behlülsünüz:)

11
0
yanıtYanıtla
kuzey yıldızı:

Ben bu kızı hiç beğenmiyorum. Bence çok abartıyorlar, ondan çok daha güzel oyuncularımız var.

4
5
yanıtYanıtla
ayça:

en çok aranan kişi olmak için en güzel olmak mı gerekiyor aaa

yanıt8
yanıt0
GÜVENİLİR KAYNAK:

GERÇEKTEN ÇOK MÜHİM. . ÖĞRENDİĞİMİZ İYİ OLDU. . SAĞOLUN. .

8
0
yanıtYanıtla
wanlı:

çalıntı senaryo shamelesin bir tuhaf oyuncusu

2
0
yanıtYanıtla
METİN:

gözleriyle arana süper oyuncu gencoda gördüğüm anda aşık oldum ben sana

2
0
yanıtYanıtla
kader:

kıvanc bıtı artık yaslandı cırkınleştı oysa eskıden ne hos erkektı

1
0
yanıtYanıtla
Leda:

Gerçekten çok önemli haber.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title