CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Keşan İlçe Yönetimi dün yaptığı ziyaretlerle ihtiyaç sahibi vatandaşlara tekerlekli araba dağıttı. Saat 14.00 sıralarında CHP Keşan İlçe Başkanı Erdoğan Gümülcineli, Sayman İlker Gürbüz Öner, Kadın Kolları Başkanı Nedime Pangal ilk olarak İspat Cami Mahallesi Paşayiğit Sokak’ta ikamet eden Recep Karagöz, yine aynı mahallede Hayri Bey sokakta bulunan Mustafa Demirhan ve Sevim Baklacıoğlulları’nın tekerlekli sandalyelerini verdi.

HAYIRSEVER AİLEYE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Tekerlekli sandalye dağıtımı sırasında konuyla ilgili açıklama yapan Gümücineli,  yaptıkları çalışmalarda bu tür ihtiyaçların olduğunu tespit ettiklerini söyledi. Gümülcineli konuşmasına şöyle devam etti: “CHP ilçe yönetimi kadın kollarımız olarak bu konuda nasıl yardımcı oluruz diye bir çalışma başlattık.  Bu anlamda daha önce bir aileye bir arkadaşımıza tekerlekli sandalye vermiştik kadın kollarımız başkanımız ile birlikte. Daha sonra bunu basından duyan duyarlı hayırsever vatandaşlarımız bu konuda yardımcı olmak istiyoruz dediler. Bir hayırsever aile 6 tane engelli arabasını biz vermek istiyoruz. İsimlerini kullanmak istemediler. Biz de hemen tespit ettiğimiz gerek engelliler derneğinden gerek kendi tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi arkadaşlarımıza bunları hemen bu ramazan mübarek günde kendilerine ulaştırmayı düşündük ve engelli arabalarını sırasıyla ihtiyaç sahiplerine dağıtacağız. Yanlarında da çam sakızı çoban armağanı bir ramazan paketi kendilerine bir fiş vereceğiz. Bu tür çalışmalarımız devam edecek. Engelli arabalarını temin eden bu örnek davranışından dolayı hayırsever aile de biz de engelli aileler adına teşekkür ediyoruz.”

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK

Gümülcineli’den sonra söz alan Pangal,  verdikleri sözleri tuttuklarını ve çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti. Pangal, “Bundan 15 gün önce engelli bir kardeşimize akülü araba tesliminde bu çalışmalarımıza devam edeceğimizi duyurmuştuk. Neticesinde yaptığımız çalışmalarda bugün 3 vatandaşımıza tekerlekli sandalye teslim ediyoruz. Bu çalışmalarımıza katkı ve destek hayırsever aileye teşekkür ediyoruz.” dedi.