Haydi Es Es, seriye bağla!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Haydi Es Es, seriye bağla!
A
a

TFF 1. Lig’de son 3 maçta 7 puan toplayan Eskişehirspor, bu akşam saat 18’de Gaziantepspor’u yenip çıkışını sürdürmek istiyor.

Sütiş Eskişehir

TFF 1. Lig’de son 3 maçta 7 puan toplayan Eskişehirspor, bu akşam saat 18’de Gaziantepspor’u yenip çıkışını sürdürmek istiyor. Ligde hedefini ilk 6 olarak belirleyen Siyah-Kırmızılılar kazanıp yukarıya tırmanmak istiyor

ANTEP’LE 27. RANDEVU

38 yıllık rekabette daha önce oynadıkları 2’si hazırlık 24’ü resmi olmak üzere toplam 26 maçın 11’ini Gaziantepspor, 7’sini ise Eskişehirspor kazandı. 8 karşılaşmada ise eşitlik bozulmadı. Bu maçlarda Siyah-Kırmızılıların attığı 26 gole Gaziantepspor 34 gol ile cevap verdi. İki takım ilk kez 9 Eylül 1979 tarihinde Eskişehir Atatürk Stadı’nda karşılaştı. Maç 1-0 Es Es’in galibiyetiyle sonuçlandı. Son maç ise 8 Ocak 2017’de Antalya’da oynanan hazırlık maçıydı ve karşılaşma 5-0 Antep ekibinin galibiyetiyle sonlandı. 

Aykut ve Kaan yok

Geçtiğimiz hafta Samsunspor maçında 4’ncü sarı kartı gören Aykut Akgün ve Kaan Kanak cezalı duruma düştü. Bugün oynanacak Gaziantepspor maçında forma giyemeyecek olan bu oyuncuların yerine Teknik Direktör Yücel İldiz’in Bilal Aziz Özer ve Hasan Ayaroğlu’na şans vermesi bekleniyor.

Jerry dönüyor

Sarı kart cezası nedeniyle ligin 14’üncü haftasında Samsun’da oynanan kritik maçta formasından uzak kalan Jerry Akaminko, cezasını tamamladı. Ganalı stoper Teknik Direktör Yücel İldiz’in şans verdiği takdirde sahada olacak.

Muhtemel 11'ler

Eskişehirspor: Kayacan Erdoğan, Bilal Aziz, Akaminko, Semih Güler, Hasan Hüseyin Acar, Hasan Ayaroğlu, Dorukhan Toköz, Uğur İnceman, Erkan Zengin, Ofoedu, Bruno Mezenga

Gaziantepspor: Selçuk Özcan, Şenol Can, Elyasa Süme, İlker Günaslan, Hasan Genç, Muhammed İldiz, Oktay Aydın, Müslüm Talşik, Enes Nural, Gökhan Çamur Yusuf Erdem

Gözler Ofoedu’da

2017-18 sezonunda 2-2 sonuçlanan İstanbulspor karşısında Siyah-Kırmızılıların ilk golüne imza atan Chico Ofoedu, sonraki haftalarda uzun bir süre suskundu. Ancak son 3 haftada tam bir patlama yapan Ofoedu, takımını sırtlamayı başardı. Nijeryalı hücum oyuncusu Gaziantepspor karşısında yine en büyük gol ümidi olacak.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi