banner249

Haydi çocuklar Karikatür Şenliği'ne

Denizli'nin en çok ilgi gören alışveriş merkezi Forum Çamlık, bu yıl 23 Nisan şerefine tüm minikleri Karikatür Şenliği'nde ağırlayacak. 21-22 ve 23 Nisan tarihlerinde Forum Çamlık'ı ziyaret eden çocuklar kendi karikatürlerini yaptırabilecek. Sürpriz hediyeler, çocuk mağazalarındaki özel indirimler, eğlenceli atölye çalışmaları ve dolu dolu bir 23 Nisan kutlaması için tüm minikler, Forum Çamlık'a davetli!

Haydi çocuklar Karikatür Şenliği'ne
banner240

Kalbi şehrin merkezinde atan Forum Çamlık, bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda miniklere özel neşe dolu bir program hazırladı.
 
21-22-23 Nisan 2018 tarihlerinde saat 14.00 – 21.00 arasında Forum Çamlık yemek katında gerçekleştirilecek karikatür şenliğinde, katılımcı çocukların karikatürleri çizilerek kendilerine hediye edilecek. Etkinlikler kapsamında elma şekeri, balon gibi sürprizler hazırlayan Forum Çamlık'taki çocuk mağazalarında 23 Nisan'a özel indirimler de ziyaretçileri bekliyor.


 
21 ve 22 Nisan günlerinde Forum Çamlık Çocuk Kulübü'nün eğlenceli atölye çalışmaları ve oyunlarına katılma fırsatı yakalayacak çocuklar, 23 Nisan günü de Forum Çamlık'ın sosyal medya hesapları üzerinden düzenlenecek çekilişle sürpriz hediyelere sahip olabilecek. Dolu dolu bir bayram eğlencesi yaşamak isteyen tüm çocuklar, Forum Çamlık'a davetli.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER