Hayde uşaklar çay da kıralım

Of Ziraat Odası Başkanlığı tarafından desteklenen “Hayde Uşaklar, Çay Da Kıralım, Yarınlara da Bakalım” projesinin çalıştay toplantısı Kaymakam Fırat’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Hayde uşaklar çay da kıralım

Kırsal Alanda Girişimciliği ve Yenilikçi Çalışmaları Geliştirme Derneği tarafından hazırlanan, İçişleri Bakanlığı tarafından desteklenen ve Of Ziraat Odası Başkanlığı tarafından kurumsal destek sunulan “Hayde Uşaklar, Çay Da Kıralım, Yarınlara da Bakalım” projesinin çalıştay toplantısı yapıldı.

 

Of Sahil Hasbahçe tesislerinde düzenlenen toplantıya Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Ziraat Odası Başkanı Berkant Saral, Çay Fabrikası Müdürleri, Kurum Amirleri, Of İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Sivil Toplumla İlişkiler İl Müdürlüğü temsilcileri katıldı.

 

Çalıştay toplantısında çay tarımı ile uğraşan ailelerin genç bireylerin sorunları ile kamu, özel sektör ve yerel yönetim temsilcileri ile diyaloğun arttırılması için yapılması gerekenler hakkında tüm kurumların görüşleri ve çözüm önerilerini yazılı olarak alındı.

 

Toplantıda belirtilen görüşler doğrultusunda 8 aylık proje süresince gençlere eğitim verilerek çay tarımı konusunda gerekli bilgilendirmelere yapılması planlanıyor.

 

Çalıştay toplantısında sunumun ardından davetlilere yemek ikramı yapıldı. Karşılıklı görüş alışverişinin ardından toplantı sona erdi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24