Hayatını kaybedenlerin sayısı 40'a yükseldi

Elazığ Sürsürü Mahallesi'nde, enkaz altındaki bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 40'a yükseldi.

Sürsürü Mahallesi'ndeki enkazda devam eden arama kurtarma çalışmalarında enkaz altındaki bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 40'a yükseldi. Enkaz altında kaldığı tahmin edilen son 1 kişiyi ise arama çalışmaları devam ediyor.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Elazığ şehir merkezinde, bir bina enkazında arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği belirtilen açıklamada, AFAD koordinasyonunda 21 farklı kamu kurumu, sivil kurum ve kuruluştan 3 bin 829 personel, 22 arama kurtarma köpeği, 568 kara aracı ve 5 hava aracıyla çalışmaların sürdüğüne işaret edildi.

27 Oca 2020 - 15:14 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar