HAYATINI KAYBEDEN GENEL CERRAH DOÇ. DR. GİRGİN İÇİN TÖREN DÜZENLENDİ

Kübra Kabukçu: Elazığ'da, öğrenci evinde bıçaklanarak öldürülen Genel Cerrah Doç. Dr. Mustafa Girgin, için Fırat Üniversitesi'nde tören düzenlendi.

HAYATINI KAYBEDEN GENEL CERRAH DOÇ. DR. GİRGİN İÇİN TÖREN DÜZENLENDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Düzenlenen törene, Fırat Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirbağ, Fırat Üniversitesi Başhekimi Prof. Dr. Refik Ayten, Elazığ İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Cahit Polat, akademisyenler. Hastane personeli ve Prof. Dr. Mustafa Girgin'in ailesi katıldı.

Törende bir konuşma yapan Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, ''Mustafa hoca ile öğrenciliğinden itibaren birlikteyiz. Her yönü ile hayat dolu bir insandı. Böyle bir olay yüzünden hayatını kaybetmesi bizleri derinden üzmüştür.'' dedi.

Son günlerde şiddet olaylarının arttığını ifade eden rektör Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, ''Bizim kültürümüz ve inancımızda şiddet olayları yoktur. Şiddeti herkesin reddetmesi gerekiyor. Kişinin savunması şiddet olmaması gerekiyor. Hepimize büyük görevler düşüyor. Merhum Mustafa hocamıza Allahtan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyorum.'' diye konuştu.

Tören sonunda hayatını kaybeden Doç. Dr. Mustafa Girgin'in ailesi, tabuta sarılarak gözyaşı döktü.