131019098
26 Nisan 2024, Cuma

HAYATI EMNİYETLE PEDALLAYACAKLAR

14 Haziran 2018, Perşembe 06:51

     


Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün ‘Hayatı Emniyetle Pedalla’ sloganıyla düzenlediği törende kamu kurumu çalışanlarına ve basın mensuplarına bisiklet hediye etti. İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın’ın da katıldığı törende protokol mensupları da kendilerine hediye edilen bisikletleri sürdü.

Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü ‘Hayatı Emniyetle Pedalla’ projesinin ilk adımını gerçekleştirdi. Çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarının çalışanlara, basın mensuplarına ve muhtarlara işyerlerinde kullanılması üzerine hediye edilen bisikletler Aliağa Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi. Törene İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, İlçe Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, Garnizon Komutanı Albay Faruk Altun, Belediye Başkanı Serkan Acar, İlçe Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse, siyasi partilerin ilçe başkanları, kamu kurumlarının idarecileri ve sivil toplum örgütlerinin başkanları ve yöneticileri katıldı.

Kaymakam Yılmaz, “İlçe Emniyet Müdürümüzün üstün çabaları oldu”

Törende konuşan Aliağa Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, projenin hayata geçirilmesinde İlçe Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş’ın büyük emeklerinin olduğunu belirterek, “Kamu hizmetleri yasal çerçevede vatandaşların ihtiyaç duyduğu alanlarda yürütülür. Topluma hizmet sunarken geleceği de hesaba katılır. Bugün ‘Hayatı Emniyetle Pedalla’ sloganıyla emniyet mensuplarına hizmette kullanmaları için temin ettiğimiz bisikletleri, genel idari kuruluşlarından evinden işe, işinden eve gitme imkanı olanlara da verme aşamasına geldik. Bu projenin hayata geçirilmesinde İlçe Emniyet Müdürümüzün üstün çabaları oldu. Ayrıca başta Belediye Başkanımız olmak üzere projeye destek sağlayan tüm sanayi kuruluşlarımıza ve emniyet teşkilatı mensuplarına teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Emniyet Müdürü Aşkın: “Proje tüm ülkeye genişlerse…”

Kaymakam Bayram Yılmaz’ın ardından bir konuşma yapan İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın ise “Proje obezite, karbon salınımı ve trafik kazalarının önüne geçmek için çok önemli bir yerde duruyor. Aliağamızda başlattığımız bisiklet kullanımını arttırmaya yönelik bu proje tüm ülkeye genişlerse saydığım sorunların önüne geçebiliriz. Sayın Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, İlçe Emniyet Müdürümüze ve Aliağalı vatandaşlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.” dedi.

Protokol bisikletlerle tur attı

Konuşmaların ardından bisikletler sahiplerine teslim edilirken, projeye katkı sunan sponsorlara da İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın ve Aliağa Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz tarafından teşekkür plaketleri verildi. İlçe protokolü, tören sonrasında Kaymakam Bayram Yılmaz ve Belediye Başkanı Serkan Acar’ın öncülüğünde törenin düzenlendiği meydanda bisikletlerle kısa bir tur attı. Protokolün bisiklet turu renkli görüntülere sahne oldu.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler