REKLAMI GEÇ

Hayalleri gerçek oldu

Hayalleri gerçek oldu

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda eğitim gören Şeyma Kıvanç, Uludağ Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü’nü özel yetenek sınavı ile kazanmayı başardı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Ekim 2015 Çarşamba, 12:59

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda aldığı eğitim ile istediği üniversitenin tiyatro bölümüne girmeyi başaran 20 yaşındaki Şeyma Kıvanç, tiyatro eğitimine artık akademik olarak devam edecek. 

Küçük yaştan itibaren tiyatroya ilgi duyan Şeyma Kıvanç, 2 yıl önce Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda eğitim görmeye başladı. Aldığı eğitim ile her geçen gün yeteneğini artıran Kıvanç, bu süreçte Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda çeşitli rollerde sahneye çıktı.

buyuksehir_tiyatro_kedicik_üniversite_kazandi_ic

KAHRAMAN KEDİ ANHELMUS İLE DİKKAT ÇEKTİ

En büyük ilgiyi Kahraman Kedi Anhelmus karakteri ile çeken Şeyma Kıvanç, tiyatro eğitimini akademik olarak ta devam etmek için bu dönem Uludağ Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü’nün özel yetenek sınavına girdi. Sınavı başarıyla geçen Kıvanç, Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun bir afişini görmesiyle başladığı yolculukta hayaline kavuştu, mutlu sona ulaştı.

buyuksehir_tiyatro_kedicik_üniversite_kazandi_ic1

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN KATKISI BÜYÜK

Çok sevdiği tiyatro sanatını akademik düzeyde yapacak olan Şeyma Kıvanç, bu başarısında Büyükşehir Belediyesi’nin çok etkisi olduğunu söyledi.
Genç Tiyatrocu, “Lise son sınıfta Şehir Tiyatrolarının afişini gördüm ve seçmelere katıldım. İki yıl boyunca eğitim gördüm. ‘Anhelmus’un Maceraları’ ve ’13’ isimli oyunda oynadım. Eğitim aldığım bu süre içinde Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun çok büyük desteğini aldım. Özellikle sahne dekor ve malzeme konusunda Büyükşehir Belediyesi bize çok destek oldu” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı