Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü  Prof.Dr. Nihat Hatipoğlu, Gaziantep’te esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Gaziler Caddesi, Elmacı Pazarı, Zincirli Bedesten ve Bakırcılar Çarşısı esnafını ziyaret eden Hatipoğlu’na esnaf ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Burada esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Hatipoğlu vatandaşların fotoğraf çektirme isteğini de geri çevirmedi.

Halkın ve esnafın nabzını tutmak ve beklentilerini görmek amacıyla ziyaretlere başladığını ifade eden Rektör Hatipoğlu esnaftan alışveriş yaparak esnafın sıkıntı ve taleplerini dinledi.

Türkiye güçlü bir ülkedir

Ziyarette Rektör Hatipoğlu’nun esnafla olan sıcak diyalogu renkli görüntülere sahne oldu. Ziyaret sırasında bazı esnafın ısrarı üzerine ikramlarını kabul eden Hatipoğlu, bu arada halkla da sohbet etti.

Hatipoğlu, “bu millet tarih boyunca yaşadığı her türlü sıkıntıyı Allah’a olan inancı sayesinde atlatmıştır. Biz millet olarak gücümüzü inancımızdan alıyoruz. Çünkü yüce Rabbimizin bize kaldırmayacağımız bir yükü vermeyeceğini biliyoruz. Bu nedenle yaşayacağımız her türlü sıkıntıya karşı kalbimiz ferahtır. Çünkü Allah bize yeter” dedi.

Üniversitemizin kapıları size açık

Vatandaşlara Gaziantep’te olmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Hatipoğlu, “ Üniversiteler; insan sermayesini eğitmenin yanı sıra, istihdam ve harcamaları ile bölge ekonomisine katkıda bulunan öğretim yapan ve bilgi üreten  merkezlerdir. Gelişen sanayinin gözde merkezi olan Gazi şehirdeki üniversitemiz bölge esnafına ve ekonomiye canlılık getirerek katkıda bulunacaktır. Üniversitemizin kapıları Gaziantep’e açıktır. Vatandaşlarımız gönül rahatlığı içerisinde gelip yaptığımız hizmetleri görebilir. Yeni eğitim dönemi için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. İnşallah en kısa sürede Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nin tüm eksikliklerini giderip eğitime başlayacağız. Bu üniversite bu kentin insanlarının, sanayicisinin ve gençlerinin  hizmetinde olacak, beraber çok güzel işler yapacağız.” diyerek konuştu.

BAHRİ UÇAR