HATAYSPOR MAÇI İÇİN DEV EKRAN KURULUYOR « Kırıkhan Olay Gazetesi-Hatay'da Hızlı doğru tarafsız haberciliğin merkezi

26 Nisan 2024 - 02:21

HATAYSPOR MAÇI İÇİN DEV EKRAN KURULUYOR

HATAYSPOR MAÇI İÇİN DEV EKRAN KURULUYOR
Son Güncelleme :

09 Temmuz 2020 - 17:39

Kırıkhan Belediyesi Adanaspor- Hatayspor Süper Lig’e Yükselme Maçı için Kırıkhan Belediyesi önüne dev ekran kurulacak.
Kırıkhan Belediyesinden yapılan açıklama da  yapılan açıklama şu şekilde:
“Bu sene  1. Lig’de Hatay’ı başarı ile temsil eden Hatayspor , Süper Lige çıkma yolunda Adanaspor ile final maçına çıkıyor.

Adana’da 12 Temmuz Pazar  günü saat 17.30’da oynanacak final maçı için Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’da  duyarsız kalmadı. Yavuz, çalışma ekibinden Belediye önüne sporseverler için dev bir ekran kurulmasını istedi.Yavuz’un girişimleri ile Pazar günü Belediye önüne dev bir ekran kurulacak ve maç saatinde Hatayspor’lu taraftarlar Adana-Hatayspor  maçını ücretsiz izleyebilecekler.

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz yaptığı açıklama da “Hatay’ı başarılı şekilde temsil eden ve 1 puan alması sonucunda Süper Lig’e çıkmayı garantileyecek olan Hatayspor sezonun en önemli maçına çıkıyor.İlçemizde de bu maçı izleyecek olan sporseverler için Belediye önünde kuracağımız dev ekran ile izleyebilecekler. Maçı izlemeye gelecek sporseverlerin  Koronavirüs (Covid-19 ) tedbirlerine uymasını önemle vurguladı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.