featured

Başkan Kimyeci koltuğunu miniklere devretti

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

3 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 94.yıldönümü kutlamaları çerçevesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Sembolik Belediye Başkanı” geleneği bu yılda yapıldı.

Antakya Belediye Başkanı Mimar İsmail Kimyeci’nin koltuğuna oturan Antakya Gazipaşa İlkokulu 4.sınıf öğrencilerinden Mustafa Emin Şalvı, bir günlüğüne sembolik belediye başkanı oldu, projelerini açıkladı ve daire müdürlerine direktifler verdi.

Ziyarete Antakya Gazipaşa İlkokulu Müdürü Aydın Konuşkan, okul 4.sınıf öğrencilerinden Fatmanur Alagöz, Yağmur Karadeniz ve Nizamettin Özkan İlkokulu 3. Sınıf öğrencisi Ecem Kimyeci katılım gösterdi.

Sembolik Belediye Başkanı töreninde koltuğa oturan Antakya Gazipaşa İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Mustafa Emin Şalvı, Başkan Kimyeci’nin bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve “Başkanım şehrimize yaptığınız hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Geleceğe dair bazı projelerimi sizlerle paylaşacağım” dedi.

Sembolik törende, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Okur, Belediye Park-Bahçe Müdürü Murat Bayram, Çevre Temizlik Hizmetleri Müdürü Arif Murat Elçi, Fen İşleri Müdürü Nihat Tazeaslan, Zabıta Müdürü Mehmet Altınöz, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Mehmet Bök hazır bulundu.

Başkan Şalvı; park-bahçe düzenlemeleri ve şehrin temizliği hakkında direktifler verdi. Başkan Şalvı, çöplerin toplanması konusunda etkin çalışmalar yapılmasını, çocuklara daha fazla oyun alanı açılması, toplu taşıma araçlarının nakillerini daha kısa sürede yapması için rutların kısa tutulması yönünde istekte bulundu.

Antakya Belediye Başkanı Mimar İsmail Kimyeci, ziyarette yaptığı konuşmada, “Çocuklarımız bizim yüz akımız. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dünyada ilk ve tek olan bir bayram. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, çocuklarımız geleceğin teminatı olma düşüncesiyle ilk kez dünya’da 23 Nisan’ı Çocuk Bayramı olarak ilan etti ve ülkemizde Cumhuriyetin kuruluşundan bugüne kadar büyük bir coşku, sevinç ve heyecan ile kutlanıyor.

Biz çocuklarımızı son derece çağdaş, Türkiye’mizi Dünyanın en güçlü ülkesi haline getirecek, geleceğimiz olarak düşünüyor, hareket ediyoruz. Çocuklarımıza aydınlık bir gelecek diliyor ve bu kapsamda alt yapı çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Bugünün çocukları inşallah yarın Başbakan, Cumhurbaşkanı olarak ülkemizi yönetirler. Son derece bilgili, gerekli donanıma sahip bir alt yapıyı inşa ettik ve etmeye devam ediyoruz” dedi.

Başkan Kimyeci, ziyaretin ardından konuk öğrencilere çeşitli hediyeler verdi ve günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Kimyeci koltuğunu miniklere devretti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir