featured

Tarafsız yayıncılık, Hatay ve Yerel Seçim süreci ile ilgili

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu hafta köşemi Hatayvatan.com yayıncılığı ve haberciliği ile ilgili açıklamaya ayırıyorum.

Bu hafta sonu yani 30 Mart 2014 tarihinde tarihi bir Yerel Seçim ile Hatay halkımız kararlarını verecekler. Tarihi bir Yerel Seçim diyorum çünkü yeni Büyük Şehir olan Hatay için “Büyük Şehir” pencereleri Pazar günü sonrasında oluşacak.

Seçim öncesinde sadece “Tarafsız ve Objektif” yayıncılık ilkesi ile sözde değil gerçekte habercilik ile karşınızda olduk. Hatay ve İlçeleri için bir partinin ne kadar haberini girip takip ettiysek diğer partinin de haberini o kadar girip takip ettik ve ettirdik!

Hatayvatan.com ayrıca Hatay’da bir çok gerilimi önledi. Bunu açık yüreklilikle söyleyip kendimizle övünebiliyorum.

Hatay ve Türkiye aylardır yaşanan gerilimler ve bilgi kirliliği sebebiyle Hatay ile ilgili doğru haber’e sadece ve sadece hatayvatan’dan ulaştı!

Bunun mutluluğu ve sevinci ile birlikte bir Yerel Seçim maratonuna girdik ve Adaylar ile ilgili alnımızın akıyla %100’e yakın tahmin başarısı gösterdik. Bu başarımızı bütün ziyaretçilerimiz ilettikleri mesajlarla bize gösterdiler.

Gece – gündüz demeden ekip arkadaşlarımız; sizlerin doğru bilgiye ulaşabilmeniz için çalıştı. Bununla gurur duyduk ve bunu da yine siz ziyaretçilerimizin mesajları ile anlamış olduk.

Biz olumsuz her mailinizi ders çıkarıp, düzeltip, yayınlayıp kendimizi geliştirirken olumlu her geri dönüşü ise sizlere bildirmeden, bize şu şekilde olumlu mesajlar geliyor tarzında göstermeden yayınlarımıza sizlerin teveccühleri ile devam ettik.

Hatayvatan.com Hatay’da yeni bir Internet Haberciliği oluşturdu.

Çünkü bizler teknoloji’nin bütün imkanlarıyla birlikte yayıncılığa devam ettik.

Daha Türkiye’de Web TV projeleri yok iken biz Hatayvatan.com ‘da WEB TV sistemimiz ile Canlı yayınlar yaptık. Bu canlı yayınları da göstermelik bir şekilde yapmadık. Bilgi, beceri ve tecrübelerimizi tamamen sizin haber ağımıza ulaşabilmeniz için kullandık.

Türkiye’de hiç bir haber sitesi Web TV’de 30 saat’e yakın canlı yayın yapmamıştır. Hatayvatan.com Siyasi, Gündem ve tanıtımları ile birlikte 30 saate yakın Web TV canlı yayını yapmıştır.

Öncelikle web sayfamızın düzenlemeleri ve Türkiye haber siteleri ile yarışma düzenine geçebilmesi için çalıştık.

Aylardır Hatayvatan.com’a giriyorsunuz. Hatayvatan.com ‘un Hürriyet.com.tr veya diğer büyük bütün haber sitelerinden daha hızlı açıldığını biliyor muydunuz?

Muhtemelen bilmiyordunuz. Bütün bunları bölgemize ve Hatayımıza kazandırarak Hatay halkının verilerini Türkiye’ye, Türkiye’nin gözünü kulağını da Hatay’dan Hatayvatan.com aracılığı ile aktardık.

Bütün bunları yaparken sadece ve sadece objektif, doğru ve hızlı olacağımıza söz vererek yaptık.

Haberimizin başında da değindiğim gibi 30 Mart 2014’te Yerel Seçimleri hep beraber takip edeceğiz. Yerel Seçimler sonrası ise Hatayvatan.com sizlere çok daha güzel “Türkiye’de ilklere” imza atacak.

30 Mart’ta sevginin ve kardeşliğin seçimi olması temennisiyle..

[ Son dakika bilgisi ile yazıma ekleme yapıyorum. Seçim sonuçları için Hatayvatan.com ‘dan başka bir yere söz vermeyin! Seçim yasakları biter bitmez Hatayvatan.com bütün Hatay’ın seçim sonuçlarını sizlere ANLIK olarak Anadolu Ajansı işbirliği ile sunacak. ]

Sağlıcakla kalın..

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tarafsız yayıncılık, Hatay ve Yerel Seçim süreci ile ilgili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir