Haberler

Hastanede maskesiz ve eldivensiz koronavirüs testi yapan personele soruşturma

Güncelleme:

Eskişehir'de maskesini çene altına indirip, eldiven ve koruyucu kıyafet kullanmadan koronavirüs testi yapan sağlık personeli hakkında soruşturma başlatıldı.

Eskişehir'de, hastanede maskesi çene altındayken, koruyucu elbisesi ve eldiveni olmadan koronavirüs testi yaparken görüntülenen personel hakkında soruşturma başlatıldı.

HASTA YAKINI TEPKİ GÖSTERDİ

Eskişehir'de, hastanede koronavirüs testi yapan personel, maskesini çene altına indirip, eldiven ve koruyucu kıyafet kullanmadı. Hasta yakınlarından biri hastane personeline "Maske ve eldiven takmadan test yapıyorsun" diye tepki gösterdi. İkili arasında kısa süreli sözlü tartışma yaşandı. Hasta yakını tarafından bu anlar cep telefonuyla kaydedilerek sosyal medyada paylaşıldı.

"BÖYLE ÇALIŞMAN BÜTÜN MİLLİ SERVETE YAZIK"

Görüntülerde hasta yakını test yapan personele, "Maske ve eldiven takmadan test yapıyorsun. Hasta haklarına da şikayet ettim. Hala da milleti tehdit ediyorsun. Ben evde çocuklarımın yanına girerken, elbiselerimi değiştiriyorum. Ben dışarda maskemi indirdim diye 900 lira ceza yiyorsam, senin böyle çalışman bütün milli servete de yazık. Önlük yok, daha yeni eldiven taktın" dedi.

"6 AYDAN BERİ BU ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUM"

Test yapan personel ise tartışma sırasında eldiven takarak, kronik rahatsızlığı olduğunu ve 6 aydır bu şekilde çalıştığını söyleyerek, "6 aydan beri ben bu şekilde çalışıyorum. Şeker tansiyon hastasıyım, ben kronik vakayım. Buraları çamaşır suyu ile temizlettim" diye cevap verdi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Hastane yönetimi, görüntülerin sosyal medyada yer almasının ardından personelle ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Eskişehir Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (92)

asil:

bir kere o hemşire değil laborant . ne güzel karalıyorsunuz insanları . kadının bir çok hastalığı var ifade etmiş o halde bile çalışıyor işini yapıyor laf söylüyorsunuz siz sokaklarda fink atarken iyiydi demi. takmıyorsa maskesini kendine o riski kendi zaten kabul etmiş onun yerine sen ölmeyeceksin ya

16
33
yanıtYanıtla
Rwq:

Kendisinin risk altında olması degil, karşısindakini riske atmaması için takmasını lazım.

yanıt9
yanıt5
Bursaspor 16:

Bu yıl Bursaspor kesinlikle şampiyon olacak yada olacak,,cavit çağlar çok yaşasın.

yanıt7
yanıt4
yunus:

aptal saçmalama

yanıt4
yanıt3
Maskeni tak:

Maske takmak diğer insanları koruyor kendini değil.. şunu bi öğrenin artık. Herkes birbirini koruyor. Herkes kendi partiküllerini maskede tutuyor. Boşuna mı tek kullanımlık bu maskeler. O laborantta bunu biliyor o adam maskesini çıkarsa kıyameti koparirdi.

yanıt1
yanıt0
ömer:

nefesi daralmış dalgınlıkla kapatmamış olabılir yorum yapanların çoğu orada çalışsa günlerce o şartlarda çalışmaz laf kahramanları

25
23
yanıtYanıtla
ALİ:

Çalışmasın o zaman kardeşim. Milletin canını tehlikeye atacağına defolup gitsin. .

yanıt10
yanıt9
ali desidero:

arkadaş 24 saat çalış bakalım o maskesi hiç çıkarmadan da göreyim. unutma o koluna taktığın maske yüzüne bir çok sağlıkçı bu hastalığı kaptı iyileşti antikorunu aldı.

yanıt5
yanıt6
OSMAN:

O İnsanın ne şartlarda çalıştığı oraya tedaviye gelen hastaların problemi değil. İnsan sağlığını tehlikeye atmanın mazereti olamaz.

yanıt2
yanıt3
GO GO:

İYİ TAMAM BİR YANLIŞ VAR ORTADA AMA SAĞLIK ÇALIŞANLARINIDA SIK BOĞAZ ETMEYİN. . . İNANIN BURADA BOŞA ATIP TUTANLARIN HEPSİ MASKE TAKMADAN GEZİYORDUR. . .

20
28
yanıtYanıtla
Tüm 92 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title