Hastane önünde çatışma: Bir ölü 3 yaralı

Hastane önünde çatışma: Bir ölü 3 yaralı

Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde husumetli 2 aile fertleri arasında yaşanan silahlı çatışmada seken kurşunlar nedeniyle bir kadın hayatını kaybetti, biri polis 3 kişi yaralandı.

Diyarbakır'da, Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde husumetli oldukları belirtilen 2 aile arasında çıkan silahlı çatışmada bir kadın hayatını kaybederken, biri polis 3 kişi de yaralandı.

Olay, Diyarbakır’da Kayapınar ilçesinde Elazığ karayolu üzerinde bulunan Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesi Acil Servisi önünde saat 14.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, husumetli oldukları belirtilen iki aile fertleri arasında silahlı çatışma çıktı. Silah sesleri üzerin hastane çevresinde büyük panik yaşanırken çatışma hastanenin açık otoparkında da devam etti.

Çatışmadan seken kurşunlar bir Zümrete Bahadır (73) isimli kadını ile oğlu Alaattin Bahadır'ı, olaya karışan bir polisi ve bir küçük kızı yaraladı.

Yaralılardan duruma ağır olan Zümrete Bahadır, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken oğlu Alaattin Bahadır'ın ise hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Diğer yaralıların tedavilerinin ise sürdüğü belirtildi.

Olay sonrası polis, hastane çevresinde geniş güvenlik önlemleri alarak incelemelerde bulundu. Çatışma sonrası kaçan iki şahsı yakalamak için çalışma başlatıldı.  (M. Sıddık Bilge- İLKHA)












 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.