Diyarbakır'da, Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde husumetli oldukları belirtilen 2 aile arasında çıkan silahlı çatışmada bir kadın hayatını kaybederken, biri polis 3 kişi de yaralandı.

Olay, Diyarbakır’da Kayapınar ilçesinde Elazığ karayolu üzerinde bulunan Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesi Acil Servisi önünde saat 14.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, husumetli oldukları belirtilen iki aile fertleri arasında silahlı çatışma çıktı. Silah sesleri üzerin hastane çevresinde büyük panik yaşanırken çatışma hastanenin açık otoparkında da devam etti.

Çatışmadan seken kurşunlar bir kadını, olaya karışan bir polisi, bir küçük kızı ve Alaattin B. İsimli vatandaşı yaraladı.

Yaralılardan duruma ağır olan ve ismi öğrenilemeyen kadın, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken Alaattin B'nin hayati tehlikesinin olduğu belirtildi. Diğer yaralıların tedavilerinin ise devam edildiği öğrenildi.

Olay sonrası polis, hastane çevresinde geniş güvenlik önlemleri alarak incelemelerde bulundu. Çatışma sonrası kaçan iki şahsı yakalamak için çalışma başlatıldı.

Editör: Haber Merkezi