banner388

Hastane kantinlerinde yüksek fiyata denetim!

Samsun Valiliği tarafından kanun ve yönetmelik kapsamında, hastane kantinlerinde yüksek fiyatlı satıldığı iddia edilen ürünler hakkında denetim gerçekleştirildi.

Hastane kantinlerinde yüksek fiyata denetim!

Samsun Valiliği tarafından kanun ve yönetmelik kapsamında, hastane kantinlerinde yüksek fiyatlı satıldığı iddia edilen ürünler hakkında denetim gerçekleştirildi.

13 Kasım 2019 Çarşamba 21:22
Hastane kantinlerinde yüksek fiyata denetim!

Samsun Valiliği gerçekleştirdiği denetimlerle hastane kantinlerinde yüksek fiyata satış yapılıp yapılmadığını araştırdı.

"Birçok üründe indirim sağlandı"

Valilik'ten yapılan açıklamada, “Tüketicinin sağlık ve güvenliği ile ekonomik çıkarlarını koruyucu, zararlarını tazmin edici, tüketiciyi aydınlatıcı ve bilinçlendirici önlemleri almak üzere, 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ile Ticari Reklam ve Haksız Ticari Uygulamalar Yönetmeliği kapsamında ilimiz genelinde bulunan hastane kantinlerimizde ve diğer piyasalarda oluşan fiyat hareketleri sürekli takip edilmektedir. Geçtiğimiz günlerde İlimiz yerel basınında çıkan haberlerde hastane kantinlerinde yüksek fiyatla satış yapıldığı gündeme gelmiştir. Konu ile ilgili olarak Valiliğimize bağlı Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri tarafından mezkur kanun ve yönetmelik kapsamında yerinde denetimler gerçekleştirilmiş, yapılan çalışmalar sonucunda hastane kantinlerinde birçok üründe indirim sağlandığı görülmüştür. Ticaret İl Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından bundan sonraki süreçte de denetimlere devam edilecektir” dedi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunHastaneKantin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Derebahce 2019-11-13 21:52:53

Geç kalınmış bir durum teşekkür ederiz yetkililere resmen adam soyuyorlardi

Avatar
Samsunlu 2019-11-14 00:43:27

Aynı hassasiyeti tüm okul kantinlerine de gösterirseniz keşke. Okul kantininde su 1 lira 1.5 lira. Aynı suyu biz toptancıdan 35kr'şa alıyoruz ki kantinler belki daha uygun alıp böyle fahiş fiyata öğrencilere veriyor. Resmen soygun bu, başka birşey değil.

Avatar
Kaan 2019-11-14 01:26:27

Araştırma hastanesinin kantileri berbat acilin girişin yanındaki Köfne yerde sözde kantin uçuk fiyatlardan ürünlerini satıyorlar içeride sigara içiyorlar yahu hastanenin acilinin girişi orası bunlara dur diyeceklerdir inşAllah

Avatar
Senay 2019-11-14 06:55:55

Samsun atakum lütfen okul kantinlerinede Bi düzen getirilsim çocuklarımız yiyecek alsın oyuncaklara değil

Avatar
Totti 2019-11-14 08:34:47

Yuksek fiyattan satıldığını idda etmiyoruz yüksek fiyattan satıyorlar zaten

Avatar
Mümin Aksu 2019-11-13 21:33:00

Herşey piyasanın en az iki ve üç katı,bir bardak çay bile üçlira, beşyüz ml pet şişe su birbuçuk lira,bir küçük çikolata dört buçuk lira olurmu ya.

Avatar
Mümin Aksu 2019-11-13 21:37:16

Kantinlerde herşey hem çok pahalı hem de sağlıklı olduğunu zannetmiyorum,bir bardak çay üç lira

Avatar
Vural 2019-11-14 08:03:02

Oh bee sesimiz duyuldu böyle bir şey mi olur !
Eğitim araştırma çok kazık çay 3 bucuktu