Hasan Ulaş Ceyhan: ‘Şişli Gençliğine model olacağız’

Hasan Ulaş Ceyhan: ‘Şişli Gençliğine model olacağız’

CHP Şişli Gençlik Örgüt Başkan adayı Hasan Ulaş Ceyhan: ‘Bir tek arkadaşımızı bile ayrıştırmayan, ötekisi olmayan bir anlayışla; Şişli, gençliğe model olacağız’ dedi.

Şişli Gazetesi olarak, CHP Şişli İlçe Gençlik Örgütü başkan adaylarının açıklamalarını yayınlamaya devam ediyoruz.

Hasan Ulaş Ceyhan Şişli İlçe Gençlik Örgüt Toplantısı’nda yaptığı açıklamayı yayınlıyoruz.

“ENÇOK GENÇLERİN HAYATI SÜRDÜRÜLEMEZ OLDU”

Ülkemiz karanlık ve zor günlerden geçiyor. AKP iktidarının yarattığı kriz, işsizlik ve geleceksizlik en çok da gençlerin hayatını sürdürülemez bir hale getiriyor.

İlçemizin, ilimizin ve ülkemizin sokakları üniversite mezunu işsizlere dolu. Hep birlikte Türkiye'de bir gencin hayatına bakalım.

“YEMEK KARTI İÇİN BİLE MÜCADELE EDİYORUZ”

Henüz ilkokul ve lise sıralarındaki kardeşlerimiz cemaat yurtlarına mecbur bırakılıyor. Üniversiteye geçtiğinde ise bir yemek hakkı için bile mücadele etmek zorunda kalıyorlar.

Buradan öğrencileri müşteri olarak gören Tüccar Rektör Mahmut Ak'a geri adım attıran, mezunu olmaktan gurur duyduğum İstanbul Üniversitesi yemekhane direnişini dayanışmayla selamlıyorum.

Yaşadığı problemler sebebiyle cebinde 1 lira 40 kuruşla yaşamına son veren Sibel kardeşimi saygıyla anıyorum.

“BİZ GENÇLERDE UMUT BİTMEZ”

Dediğim gibi ülkemiz karanlık ve zor günlerden geçiyor. Ama umut bitmez! Krize, eşitsizliğe ve geleceksizliğe karşı gençliğin özgür yaşam mücadelesinden vazgeçmeyeceğiz!

Partimizin iktidara yürüdüğü bu süreçte gençliğin politikleşmesi ve kitleselleşmesi gerektiği düşüncesiyle; adaletin ve eşitliğin hâkim olduğu, halkın iktidarını kurma mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz.

“MAHALLEMDEKİ MÜCADELEMİ BÜYÜTMEYE HAZIRIM”

Demokrasiye, laikliğe, insan haklarına, barışa ve özgürlüğe olan inancımız ve kararlılığımızla; mahallemizde vermiş olduğumuz gençlik mücadelemizi ve örgütlenme modelimizi önce Şişli'de, ardından İstanbul ve tüm Türkiye'de büyütmeye hazırım, hazırız!

Önümüzdeki haftalarda yapılacak olan seçimlerde CHP Şişli Gençlik Örgütü Başkanlığına adayım.

Adım Ulaş, devrimciyim, sönmeyen bir ateş yakacağım!

Hasan Ulaş Ceylan: Dünden bugüne gençlik örgütümüz için ter döken, bayrak asan, emek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

“ŞİŞLİ’DE GENÇLİK ÖRGÜTLÜLÜĞÜNÜ YETERLİ DEĞİL”

Partimizin yıllardır güçlü olduğu yerlerden biri olan Şişli ilçemizde gençlik örgütlerinin içinde bulunduğu durumu yeterli bulmuyoruz. Şişli gençliğinin çalışmalarıyla, kitleselliği ve örgütlülüğüyle önce İstanbul'a, ardından Türkiye'nin tüm gençlik örgütlerine örnek olması gerektiğini düşünüyorum.

“ŞİŞLİ GENÇLİĞİ MODEL OLACAK”

Bu süreçte yapılacak seçimler partimizin demokrasi bayramlarıdır. Şişli gençliğini bir model haline getirebilmek adına ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, birlik ve beraberlik içerisinde tüm arkadaşlarımızla yan yana mücadele etmekten geri durmayacağız. Şişli, gençliğe model olacak!

Şubat ayında yapılması düşünülen seçimlerde CHP Şişli Gençlik Örgütü Başkanlığına adayım. İlçe Başkanlığı'mızda yapmayı planladığımız adaylık açıklamasının tarihini de ilerleyen günlerde açıklayacağız.

Adaylık sorumluluk almaktır, değiştirme ve ilerletme isteğidir. Aday olma cesaretini gösteren arkadaşlarıma başarılar diliyor, eşit ve adil bir seçim süreci olmasını temenni ediyorum.

HASAN ULAŞ CEYHAN KİMDİR?

Çocukluk ve gençlik yıllarını memleketi olan Antalya’da geçirdi. Lise yıllarının başından bu yana toplumsal muhalefetin birçok alanında mücadele etti. Bir buçuk yıldır Cumhuriyet Halk Partisi Şişli İlçesi’nde aktif siyaset yaptı.

2019 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünü bitirdi.

Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Yerel Yönetimler bölümünde öğrenimine devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum