Hapisten çıktı, Haluk Levent'e bu sözlerle teşekkür etti

Güncelleme Tarihi:

Hapisten çıktı, Haluk Levente bu sözlerle teşekkür etti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2017 17:04

Türkiye'de yüz nakli yapılan beşinci kişi olan Recep Sert, şarkıcı Haluk Levent öncülüğünde kurulan 'AHBAP'ın borcu ödemesi sonucunda tahliye edildi. Recep Sert "Haluk Levent'ten Allah razı olsun" dedi.

Haberin Devamı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, 1500 liralık beyaz eşya taksitini ödemediği için dün tutuklanan Recep Sert borcunun şarkıcı Haluk Levent öncülüğünde kurulan Anadolu Halk ve Barış Platformu (AHBAP) şubesi aracılığıyla ödenmesiyle serbest bırakıldı.

Cezaevinde rahatsızlanan Sert, Bursa Devlet Hastanesi'ndeki bir günlük tedavisinin ardından da taburcu oldu. Bir süre önce açtığı 'Esma Waffle' adlı kafesine işyerine gelen Recep Sert, eşi ile birlikte açıklama yaptı.

Recep Sert'in eşi Esma Sert, "Borçlarımız vardı. Herkeste olduğu gibi sıkıntılarımız vardı. Biz bu sıkıntıları aşmaya çalışıyorduk. Fakat bir yerde tıkandık. Eşim cezaevine girmek zorunda kaldı. Sağlık durumu zaten cezaevinde kalmaya müsait değil. Doktor raporlarımız da vardı. Sanatçımız Haluk Levent ve AHBAP ekibinden Allah razı olsun. Kendileri bir şekilde avukatlarımıza ulaşmışlar ve borcumuzu kapatmışlar. Böylelikle bu durumu atlatmış olduk" dedi.

Haberin Devamı

12 BİN LİRANIN TAMAMINI ÖDEDİ

Recep Sert, gazetecilere yaptığı açıklamada, borcunu ödediği için Haluk Levent'e teşekkür etti.

Yaşadığı sıkıntıları aşmaya çalıştığını ifade eden Sert, "Haluk Levent'ten Allah razı olsun, 12 bin lira borcumun tamamını ödedi. Bu konuda bizi arayan olmadı. Tabii ki biz kimseden bir şey beklemiyorduk. Bir tek Haluk Levent bize bu konuda destek verdi. Herkesin kendine göre sıkıntıları olabilir. Bu, gayet normal. Fakat işin içine sağlık da girdiği zaman daha farklı oluyor." diye konuştu.

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!