Yeşil-Siyahlı kulübe yakın çevreler sürekli olarak bazı isimlerin yüksek rakamlı bol sıfırlı alacaklı olduklarını piyasaya sürüyor. Hatta karar defterine bu rakamların yazıldığını dile getirenler bile var. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu kulübün kurumsallaşdığını söylüyordu ancak görüntü hiç de öyle demiyor.Aksine herşey karanlık ve belirsiz.

FUTBOLCULAR KAYNADI

Birilerine göre Başkan İsmail Gürses 3 milyon alacaklı gözüküyor, kimilerine göre biraz daha az. Gürses’in ise yakın çevresine arsa satttığını ve kulübe 2 milyona yakın girdi sağladığını söylediği iddia ediliyor. Söylenenler doğru ise devre arasında sadece peşinatların yarısını alabilen futbolculara olan ödemeler neden düzenli olarak yapılmıyor?

ADAYLARA GÖZDAĞI MI?

Yoksa bu kulüp şahıslara borçlandırılarak Mayıs ayında yapılacak Kongreye aday olacakların yolu mu kesilmek isteniyor? Daha önce eski başkanlardan Selahattin Aydın’ın yaptığı çağrı havada kaldı fakat şimdi bütün Yeşil-Siyahlı camia Kongre gelmeden Başkan Gürses ve yönetiminden net bilgi, şeffaf bir mali portre görmek istiyor. 

KULÜPLER HEP BÖYLE BATIYOR! Yeni yapılan üyelerle Sakaryaspor Derneğinde kimlerin üye olup olmadığı kadar şirket defterlerinde ve dernekte mali durumun ne olduğuda ne yazık ki tam olarak bilinmiyor. Herşey Kongrede oldu bittiyle kapatılıyor. Başkanlar devam ediyor kulüpler ise borç batağında yaşam mücadelesi veriyor.

Editör: TE Bilişim